A pasiknak miert all almukban meg reggel tobbszoris a farkuk?
ezt talaltam: A férfiak megtanulják, hogy nappal hogyan szabályozzák merevedésüket.
Az éjszaka folyamán, alvás közben azonban nem tudják kontrollálni az erekciót, és emiatt a pénisz gyakrabban telik meg oxigénnel telített vérrel.
Talan mar ertem,de koszi azert
ezek mind marhaságok, már bocsánat
annyiszr leírtam, hogy már unom, de az éjszakai merevedés a spontán merevedések közé tartozik, és addig jó, amig van
éjszaka egy férfiank van 7-9 ilyen periódusa
egyik cikk okként azt taglalta, hogy a pénisznek a merev állapot a természetes, nos ezt azért fenntartásokkal kezelném, lényeg az, hogy normális, akinek van spontán mervedése, annak nincs szervi impotenciája - talán ez a leglényegesebb
a telt hugyhólyagnak ehhez semmi köze, a telt hugyhólyag nem okoz merevedést
Lehet hozzá köze, mert a reggeli merevedés gyakran nagyon nehezen múlik el, ha csak hagyjuk, viszont egy kiadós brunzolás után pillanatok alatt lemegy.
Egyébként az alvás REM szakához kötődik, és valóban használják a merevedési zavar okának diagnosztizálására. Ha éjjel sem áll, akkor szervi ok lehet, ha éjjel áll, akkor pszichés.
Ha jól emlékszem egy 'testosteron' nevű vegyület vagy anyag az éjszakai nyugvás alatt felgyűlik a szervezetben, ez hatással van az erekciót kiváltó idegközpontra. Ennyi.
De a nyughelyed szomszédja is manipulálhat észrevétlenül :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!