Mi ez a göbszerű izé a péniszemen? Rákos daganat?
Megpróbálom elmagyarázni. Szóval, a makkomtól kb 2 cm-re lefelé van egy kis göb. Akkora, mint egy nagyobbfajta pattanás. Három hónapja jelent meg, eleinte csak akkor észleltem, mikor a péniszem merev állapotban volt, aztán NÉHA. de nem mindig, előjött akkor is, mikor petyhüdt. Nem a bőrön található, hanem alatta, a húsban. Egy vérér MELLETT van, de nem benne, úgyhogy véraláfutás kilőve. Kemény daganat, de néha egy-két napra szinte teljesen eltűnik, majd visszatér. Az utóbbi időben kissé nőni kezdett, én meg nagyon aggódom, hogy nincs-e veszélyben a férfiasságom.
Hokizás közben sem fáj, de igen zavaró a kezemnek. Szexben még nem volt részem.
Gondoltam arra, hogy dokihoz megyek, de ha éppen elbújósat játszik, mit mondok neki? Vagy elkezdek hokizni, hogy felálljon és előjöjjön? Légyszi segítsetek, nagyon be vagyok sz*rva!!!
Nem volt véletlenül fitymaszűkület műtéted valamikor előtte?(akár több éve)
Mert nekem is ez van most, de ott egy varrat volt és kb 5 évre rá jelent meg egy fájó ugyan ilyen duzzanat a régi varrat helyén a középső mély véna mellett balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!