Pattanásos, zsíros arc ellen hogy lehet védekezni?
16évesfiú...Pattanásos a bőröm,leginkább borotvákozás után,kenegetem avonos cuccokkal de nem sokat segít.=(
Kezd kicsit zsírosodni a bőrőm is ha vki esetleg tudna segíteni írjon pls :DDD
Debreceni vagyok, majd benézek a dmbe akkor:)
Leginkább borotvákozás után az államon jönnek ki:_O napi 3-4x is szapanos vízzel mosom az arcomat.
Vegyél faggyúmirigy szabályozó arckrémet. Patikákban érdeklődj, én a LaRoche-t ajánlom.
3990Ft/40ml
Hát igen, a szépség nem olcsó.
most veszem észre,hogy már válaszoltál! :)
Fekete szappan 35 ml..........2385 Ft
kicsit drága,de nekem bevált és sokáig elég :)
Gyerekek ne próbálkozzatok azzal a sok drága vacakkal! Itt van egy több évtizede jól bevált arcszeszes keverék, nem is drága 1200-1400 ft az ára 120 ml. VERMIX szárítókeverék a neve. Lehet az Árkád fszt-i bioboltjában, a MEDILINE NAGYKERBEN, és a HERBAHÁZ-ban is kapni.Különben is magyar szabadalom és jól tennétek ha a sok drága és ócska külföldi helyett ezt használnátok és reklámoznátok. Már három nap után észreveszitek, hogy milyen gyorsan múlnak el a pattanásaitok.
Próbáljátok ki és írjatok! Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!