Mióta borotválkozom 15x olyan pattanásos a fejem, mit rontok el?
szőr növekedés irányával megegyezően húzom a pengét, de mégis borotválkozás után (jóesetben) csak 1-2 fehér pattanás van az arcbőrömön
17f
na, én lány vagyok, de fodrász, és tanultam borotválást:D real penge.
naszóval.
nekünk a következő volt a procedúra:
borotválkozókrémet kellett habosítani az arcon, minimum 5 percig. namivel ez ósdi dolog, te simán a borotvahab pacsmagot hagyd fent 5 percig legalább mielőtt nekikezdesz. ez felpuhítja a bőrt és a szőrt, rugalmas lesz, nehéz így kisebb sérüléseket is szerezni, a szőrt felemeli, stb.
ha eldobós borotvád van, az biza legyen tényleg eldobós! ha nem akarsz rendszeresen költeni, ruházz be egy atom borotvára, és 1-2 havonta cseréld a fejét.
szóval miután borotválkoztál, jöhet az arcszesz. csípni fog, de fertőtlenít, összehúzza a pórusokat. ahol esetleg pici vérpöttyöket látsz, nyomj rá egy kis timsót (patika, baromira olcsó, mi vizsgán ezzel csaltunk, még a marhanagy vágást is úgy összehúzta, hogy a vizsgabiztos nem vette észre:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!