Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elváltozott mellek, mellbimbók...

Elváltozott mellek, mellbimbók 15/F?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok 170cm, 77 kg. Elösször a bal, majd a jobb mellem fájt, és van benne egy 10*5cmes tapintható csomó.

Amikor a baj fájt nyomásra, akkor is volt, de az elmúlt. Most a jobb fáj. ÉS észrevettem, hogy a jobb mellbimbóm alja nem keményedik be, csak a felső része. MI lehet a gond? Valakinek volt már ilyen? Orvoshoz megyek majd :!

2011. aug. 30. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, ne majd, hanem azonnal menj orvoshoz. A csomó az nem játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 30. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobb, ha tudod, hogy férfiak is kaphatnak mellrákot, NEMCSAK a nök. Sürgösen menj orvoshoz.
2011. aug. 30. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám volt ennyi idősen, azt mondták majd elmúlik. Sajnos nem múlt el és már 20 éves vagyok,de még csak most kezdtek el kivizsgálni. Szóval minél előbb keress fel egy orvost és ne hagyd magad lerázni!
2011. aug. 31. 17:09
 4/5 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen talán 2x, két héten belül elmúlt

16/f

2011. aug. 31. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Serdülő korban ami eltarthat 20 év felett is nem probléma a mellbombók kisebb megduzzadása(hormonok/női hormonok).Viszont ha csomó van és fáj is akk meg kell nézetni mihamarabb orvossal.Lehet csak nyirokcsomógyulladás de rák is lehet.
2011. szept. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!