Hónaljszőr: Borotváljam?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és már eléggé kezd nőni. Valaki cikinek tartja, valaki pedig a férfiasság egyik jelképének? Szerintetek?2011. aug. 22. 16:29
11/16 anonim válasza:
Borotválni? Minek? Ha 2 hónap múlva valaki kitalálja, hogy a festett szőr a divat, akkor mindenki kinöveszti? Ha elkezded borotválni onnantól kezdve mindig szőrteleníteni kell, ha nem nyírod akkor ha nő, szúr, viszket, megerősödik a szőr, ráérsz még borotválkozni. Amúgy döntsd el te, ne mások mondják meg, hogy mit nyírsz és mit nem!
12/16 anonim válasza:
Szerintem sokkal esztétikusabb és ebben a hőségben egészségesebb is ha nincsen hónaljszőr.
13/16 anonim válasza:
Marhaság! Ahol szőr nő, annak ott kell lennie! Persze lányoknál más a helyzet. Hagyd a francba, de ahogy gondolod, a te tested azt csinálsz vele, amit akarsz.
14/16 anonim válasza:
azoknak mondom akik szerint a honalj, intimterulet borotvalasa higenikusabb. ez pont nem igaz mert az ott levo szorzet funkcioja h "felfogja" a bacilusokat h ne kozvetlenul a borrel erintkezzenek. egyebkent a honalj borotvalasa csak magyarorsagon divat sajna a ferfiaknal. ha megneel barmilyen nyugati filmet reklamot stb a ferfiak 99%-a nem borotvalja. szerintem hozzatartozik az egeszseges ferfiassaghoz. persze ha tul hosszu akkor egyszeruen csak nyird vissza de felesleges a egeszet
15/16 anonim válasza:
Ahogy Te jobban érzed magad, ahogy Te jobban tetszel magadnak, amitől jobb az önértékelésed, nagyobb az önbizalmad!
Nekem általánosban kb. fél évvel korábban kezdett nőni, mint a többieknek - akkor emiatt csúfoltak. Utána ugyanezek a srácok azokat kezdték csúfolni, akiknek még nem nőtt akkor, amikor már nekik is kezdett. Szal az átlagtól eltérni sem így sem úgy nem ideális, mindkettőnek megvan a maga hátránya! De ne a divat meg mások ízlése után menj, hanem csakis a saját magadé után, ahogy Te látod, ahogy Te érzed magadnak!
16/16 anonim válasza:
Szerintem borotváld le. Az első napokon még szokatlan lesz de utána megszokod.
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!