Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nincs 14,5 évesen spermám?

Miért nincs 14,5 évesen spermám?

Figyelt kérdés
Minden nap maszturbálok 10-15 percet de spermám nincs!
2011. aug. 19. 13:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
most ez tényleg gáz?
2011. aug. 20. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszolónak: 18 éves korig nem tekinthető kórosnak, ha valaki még nem menstruál. Valószínűleg rosszul fogalmaztam, de tény, hogy van néhány ilyen ismerősöm, illetve egy nőgyógyász is a családban, tehát közelről ismerem a problémát. Azért mert a mai lányok nagy többsége 11 éves korban kezd el menstruálni, még nem vonja maga után azt, hogy aki 17-18 évesen, az totál beteg.

Ja és nem illik csípőből lehülyézni ismeretlenül másokat, még ha nem is értesz egyet.

A kérdezőnek: későn érő típus vagy, gáznak semmiféleképp nem gáz. Viszont ha egy fél éven belül sem jön sperma, akkor lehet konzultálni kéne a házidokival, bár elhiszem, hogy ez kissé kényes téma :)

2011. aug. 21. 23:06
 23/25 anonim válasza:
Hello! Háát őő, 12 vagyok, és nem szeretnék okoskodni, de ha száraz orgazmus sincs, akkor nembiztos, hogy ez normális, ha fél éven belül sincs, akkor tényleg fel kéne keresni dokit!! Sok szerencsét!
2011. aug. 25. 10:53
 24/25 A kérdező kommentje:
és a doki mit tud tenni?
2011. szept. 5. 15:56
 25/25 anonim válasza:

szia én is ezzel a problémával küzdöttem sokáig

nem volt spermám...:S

tudom milyen rossz de nekem a többi érzet meg volt a bizsergés és a kielégülésre gondolok

a nyár elején voltam dokinál és elmondtam neki az egészet mert az egyik hokizás alkalmával begörcsöltek a heréim

a doki azt mondta hogy nincs megfelelő mennyiségű ondóm és ezért nem ürül a spermium sem (ez állítólag here gyulladást is okozhat)

nekem prosztata vizsgálatot végzet hogy ugy jön e ondó

nem volt kellemes de kb 5 perc kellemetlenség után megvolt az eredmény

ha érdekel hogy milyen pontosan a vizsgálat leírom részletesen!

2011. szept. 7. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!