Miért nincs 14,5 évesen spermám?
Egy korábbi válaszolónak: 18 éves korig nem tekinthető kórosnak, ha valaki még nem menstruál. Valószínűleg rosszul fogalmaztam, de tény, hogy van néhány ilyen ismerősöm, illetve egy nőgyógyász is a családban, tehát közelről ismerem a problémát. Azért mert a mai lányok nagy többsége 11 éves korban kezd el menstruálni, még nem vonja maga után azt, hogy aki 17-18 évesen, az totál beteg.
Ja és nem illik csípőből lehülyézni ismeretlenül másokat, még ha nem is értesz egyet.
A kérdezőnek: későn érő típus vagy, gáznak semmiféleképp nem gáz. Viszont ha egy fél éven belül sem jön sperma, akkor lehet konzultálni kéne a házidokival, bár elhiszem, hogy ez kissé kényes téma :)
szia én is ezzel a problémával küzdöttem sokáig
nem volt spermám...:S
tudom milyen rossz de nekem a többi érzet meg volt a bizsergés és a kielégülésre gondolok
a nyár elején voltam dokinál és elmondtam neki az egészet mert az egyik hokizás alkalmával begörcsöltek a heréim
a doki azt mondta hogy nincs megfelelő mennyiségű ondóm és ezért nem ürül a spermium sem (ez állítólag here gyulladást is okozhat)
nekem prosztata vizsgálatot végzet hogy ugy jön e ondó
nem volt kellemes de kb 5 perc kellemetlenség után megvolt az eredmény
ha érdekel hogy milyen pontosan a vizsgálat leírom részletesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!