Szeptemberben leszek 16 éves, fiú vagyok. A többi osztálytársamon látom, hogy borotválkoznak, mert nő az arcszőrzetük, nekem még semmi, csak pihés, a péniszemnél már van egy 4-5 szőr, de ezen kívül semmi, hónaljamnál se. Mit tegyek? Velem van baj?
Figyelt kérdés
Még egy lányhoz sem merek odamenni, mert ha esetleg összejövünk, és esetleg szexre kerülne a sor, elég nagy bajban lennék, mivel a péniszem mérete is max. 7 centiméter, ha áll. Én is csak 162 cm vagyok. Annyira gáz szerintem... főleg, hogy 16 vagyok. Bennem lehet a hiba? Meg ha esetleg maszturbálok akkor amikor elélvezek nincs magömlésem, viszont 1,5 perc alatt elélvezek. Csak ha késleltetem akkor bírom tovább. Ha kell e-mailben is válaszolhattok.2009. ápr. 15. 12:07
11/11 anonim válasza:
Inkább örülj neki hogy nem kell borotválkoznod meg ha kanos vagy mint pl: én az uszodába órán nagyon kínos! kis pénisz se hátrány mert sok nő szereti a picit.fe én a helyedbe elmennék orvoshoz mert nem biztos hogy természetes.Összegzésbe én nagyon fiatalon érek 12 évesen már rendszeresen kell borotválkoznom meg kiverni de csak annyit mondok jobb késöbb mint hamar! 12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!