14 éves vagyok. A hónaljamon már van szőr, a péniszem körül is és a lábaimon is mar kezd, de még nem nőtt meg a péniszem. Ez már így fog maradni vagy majd megnő?
ez így marad de azt hallottam hogy egyes embereknél úgy van ha levág belőle 2 cm akkor visszanő 4cm szerintem próbáld ki
xD
Majd megfog nőni. Miért kell minden fiúnak már 14 évesen ezen járnia az eszének?! Hogy mekkora farkam van..mert, ha nem annyi , mint a prnóban lévő pasiknak akkor egy senki vagy, vagy mi ?! -.-"Na ezért utálom a médiát, ezt sugallja belénk és azért érezzük magunkat egy nullának! Na egy kicsit elkanyarodtam bocs.
Szóval, fogadjunk, hogy csak te látod kicsinek..14 éves vagy még kb 23-4 éves korig fejlődik a testünk.
Még biztosan magasságilag nőhetsz is. A péniszed is nőni fog még. Nyugi.
Ne görcsölj ilyeneken!Inkább tanulj helyette!Járj be iskolába. És ne cigizz:P:DDD
Még ugyan úgy néz ki mint pl 10évesen?
16 éves korig nem áll fel akkor orvoshoz kell menni vele
16f
Egy kicsit még légy türelemmel, de ha mondjuk további egy
év alatt sem nő, akkor fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!