Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Maszturbálás után elkezdtek...

Maszturbálás után elkezdtek fájni a heréim. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat vered és nem bírja újratermelni az ondót.
2009. ápr. 13. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Picit heves voltál. Ne aggódj, elmúlik!
2009. ápr. 13. 21:30
 3/8 anonim válasza:
33%
lehet hererak... ahh azert nem hinnem nem lehet olyan komoly.
2009. ápr. 13. 21:32
 4/8 anonim válasza:
100%
recskázás után spriccelni is szoktál vagy benntartod? nekem akkor szokott fájni mikor felizgattak de abbahagyta...
2009. ápr. 13. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor is szokott nekem ha túlzásba viszem. Középiskolás koromban, volt, tanulás ürügyén csináltam a semmit és egy nap akár 7x is recskáztam a végén már csak meleg levegő jött belőle, akkor éreztem ezt és ez, valószínűleg az lehet ami már írt egy válaszoló, túlzásba viszed és nem termelődik újra olyan gyorsan az anyag. Várni kell, ameddig jön másik az ellőtt anyag helyett.
2009. ápr. 13. 22:02
 6/8 anonim válasza:
Nekem is akkor szoktak fájni csak amikor felizgatnak, jön előondó és abbahaggyák. Uhh az nagyon tud fájni...
2009. ápr. 14. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy természetes dolog, de csatlakozom a többiekhez, nekem is elő fordul.

Nálam ez akkor szokott, amikor baromira felizgulok, és hosszú ideig elhúzom az ejakulációt.

Van, hogy fel egyenesedni nem tudok, annyira fájnak.

2009. ápr. 15. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló problémám, de rájöttem, hogy azért, mert utána hideg vízzel mostam le a maradékot. Meleg vízre váltottam, és megszűnt a fájdalom.

U.I. Ha túl sokat hokizol, visszeres lesz a herezacskód, nem vicc

2010. márc. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!