Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mért van sok fitymaszükületes...

Mért van sok fitymaszükületes kamasz, mert nem mindenkinek vele született szükülete van, azokat kiszűrik még kiskorban általában?

Figyelt kérdés
Akkor mitől van ennyi szükületes,mit szúrnak el,vagy mire nem figyelnek?Mitől alakul ki ?
2011. aug. 12. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezt kapd ki!:

Fitymaszűkület BÁRMILYEN életkorban kialakulhat!

még akár 78 évesen is.

2011. nov. 29. 14:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Azt tudom kialakulhat,de mi az oka,mire nem figyelnek oda erről senki nem ír,ennek részletes leírása,elmondása a sulikban,kisgyerekes anyukáknál hasznos lenne szerintem.

Az egyik haveroméknál csak alapvizsgálatok vannak suliban,alíg 6 féle talán és ott felvilágosító kisfilmet szoktak választani,ahol a letapadásról,a szükületről,nemibajról beszélgetnek hova lehet menni,hol lehet segítséget kérni,hogyan lehet megelőzni,meg hogyan kell a heréken az újakat végig görgetni szerintem ez tök jó,ez jó elindulás lehetne.

2011. dec. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!