Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy így kiáll a...

Normális, hogy így kiáll a bordám allja?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok 168 cm 56 kg szval sovány se vagyok de pl mikor lefekszem kiáll a bordám allja és zavar!Ezt el lehet vhogy tüntetni?
2009. ápr. 12. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha idősebb leszel és sportolsz és megerősödnek a mell és hasizmaid akkor már nem fog ennyire látszani.

A másik lehetőség egy hatalmas has növesztése, de ezt nem ajánlom.

2009. ápr. 12. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van! Állj neki sportolni, hamar el lehet tüntetni!
2009. ápr. 12. 15:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát már nekiálltam 3hónapja gyúrok és elég izmos is vagyok de így is látszik:S
2009. ápr. 12. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Arányos testalkatnál, mindig is látszani fog, persze ha el nem hízol, vagy betegesen nem tuningolod magad izmossá.

Azért zavar, mert hanyatt fekve Te onnan "fentről" jobban látod, de szerintem, ha megkérdezel egy kívülállót, hogy nézze meg messzebbről, vagy oldalról, már nem lesz olyan feltünő.

2009. ápr. 12. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez csontozat kérdése is. Az én páromnak izmos testalkata van és ha áll nem is látszanak a bordái viszonnt ha lefekszik be lehet nyúlni alá!! Szerintem ne rágódj ezen..
2009. ápr. 12. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
addig örülj, amig kiáll :)
2009. ápr. 13. 20:41
 7/8 anonim válasza:

Hello!

Normális, nekem is kiállt és még most is valamennyire (20/F), ez alkati dolog, el kell fogadni. A sport tényleg nagyon sokat segít, azonban nagyon nem ajánlom, hogy gyúrni járj, ugyanis ez ilyenkor, amikor növésben vagy nagyon leterheli a csontokat, és később sok bajod lehet belőle. Inkább járj úszni, az segít legtöbbet ezen!

2009. ápr. 13. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyúrj nyugodtan csak ne végezz nagy súlyokkal olyan gyakorlatot ami a gerincedet terheli meg tehát a mell gyakorlatok és a hasizom edzése nem tartozik ezek közé de a hát stb. se inkább a váll és a láb.
2009. ápr. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!