Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretkezés közben fáj a...

Szeretkezés közben fáj a makkom és a pereme nagyon érzékeny érintésre fáj mit tegyek ellene? Csak ne orvost mondjatok!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, mást nem nagyon lehet mondani. Azért van az orvos, hogy segítsen. Ez nem játék. Tessék szépen elmenni, ne aggódj ők nap mint nap hasonló esetekkel foglalkoznak, nem kell zavarban lenned.
2009. ápr. 11. 09:08
 2/4 anonim válasza:
50%

Hát az igaz az orvoshoz hogy elmenj bátorság kell

meg nem széggyelősnek lenni végül is én se mennék el

De fiatal vagyok nem tudom mi lehet a megoldás szerintem az egyetlen az ORVOS

2009. ápr. 11. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt kaphatsz Te bármilyen tanácsot, nem hinném, hogy szakorvosi véleményeket fogsz hallani, olvasni.

Otthoni gyógyítás kizárt minden olyan esetben, mikor itt több ellentmondó tanácsot kapsz, mert ezek csak tanácsok, nem javallatok.

Ha meg akarsz gyógyulni, irány a doki, ha mazohista vagy, akkor meg bírnod kell a fájdalmat.

2009. ápr. 11. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ORVOS

ha nem,legfeljebb lerohad

2009. ápr. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!