Szeretkezés után miért jelennek meg kis piros pöttyök a péniszemen?
Hát tudnia kellene, mert elég kellemetlen tünetei vannak, amiket nem lehet nem észrevenni.
Tünetek:
* Égő vizelési fájdalom.
* Erős fájdalommal kísért menstruáció.
* Fájdalmas szeretkezés.
* Égő, viszkető érzés a nemi szerv környékén.
* Hüvelyi folyás.
Szerintem mielőbb kezeltessétek ki magatokat! Ideiglenesen lehet Canesten combit vény nélkül venni a gyógyszertárban (hüvelykapszula+krém), de biztos diagnózist a nőgyógyász fog tudni felállítani vizsgálat után.
Te mindenképpen menj el a bőr és nemibeteg gondozóba, a barátnőd pedig nőgyógyászhoz. Mindkettőtöket kezelni kell, különben sosem lábaltok ki belőle.
Jobbulást!
Hali!
A fentiekkel maximálisan egyetértek, én már csak annyit fűznék hozzá, hogy nem lenne hülyeség egy ideig ismét "beöltözni" a szeretkezésekhez! Csak a biztonság kedvéért, mert óvszerrel le7 nem annyira kellemes, mint puszta makkal behatolni, de ez most kényszerhelyzet. (Egyébként meg a tabletta nem nyújt 100%-os védelmet, akár még egy nem kívánt terhességgel szemben sem, -- erre épp a minap volt példa -- akkor már inkább használjátok a "kettős holland" módszert: ÓVSZER+TABLETTA EGYÜTT!)
És így van, te a bőr- én nemibeteg-gondozóba menj, a bnőd meg a nőgyógyászához ÉS EGYSZERRE KEZELTESSÉTEK MAGATOKAT!!! CSAK AKKOR HATÉKONY a kezelés! Külön-külön NEM!!!
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!