Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy lehet megnöveszteni a...

Hogy lehet megnöveszteni a péniszt?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés,de megmagyrázom. Merev állapotban 10 cm,ha van. Ez nagyon kevés. A leendő barátnőm meg csak kinevetne.
2011. aug. 9. 10:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Sztem ha raksz fel képet róla, megmondjuk mi a helyzet. Nem kell félni, anonim oldal, és segíteni akarunk, nehogy azt hidd perverzek vagyunk :)
2011. aug. 10. 15:58
 22/33 anonim ***** válasza:

Leghamarabb egy Viperrel :)

Egyébként Neked nem mindegy, mekkora? Ha úgysem kell nő..

Nem úgy tűnik, mintha annyira rajonganál a női nemért!

Vagy nézegetni akarod, vagy minek?

13:33

2011. aug. 11. 18:33
 23/33 anonim ***** válasza:
Na persze rakjon fel képet. Egyszer egy csaj rakta fel ide a p*náját, mindenki lehordta mindenféle k*rvának.
2011. aug. 11. 19:27
 24/33 anonim ***** válasza:
...nem nő, mert nincs nő...
2011. aug. 11. 20:14
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem lehet és nem is kell.
2011. aug. 15. 12:29
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én is ebben a cipőben járok. A méretem is kb ekkora, és emiatt nem merek közelíteni a lányokhoz. Sajnos ezekben a pénisz nagyobbító technikákban nem igazán hiszek, és az állítólagos torna (mert van ilyen) sem túl eredményes, szerintem.

Abban bízok, hogy majd egyszer találok egy olyan lányt, aki magamért fog szeretni, és nem azért, mert nagy a farkam, és majd elfogad ilyennek. De sajnos nehéz ilyet találni.

Fel a fejjel, te se add fel!!

21f

2011. aug. 15. 14:15
 27/33 anonim ***** válasza:
Ez a nagyság kérdés teljesen szubjektív. Ugyanis a női hüvelyek sem egyformák. Egy kisebb, szűkebb hüvelyű nőnek kimondottan fájdalmas lehet egy nagy dorong, a tiéd meg pont jó. A vastagság egyébként többet számít, mint a hossz.
2011. aug. 15. 16:12
 28/33 A kérdező kommentje:
Ez pazar. Ha ismerkedek legközelebb,megkérdezem a lűánytól: Nem tudod,mennyire szűk a vaginád? Csak,hogy összepasszolunk-e. :S
2011. aug. 16. 11:57
 29/33 anonim ***** válasza:
Jajj, de lökött vagy...csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ez szubjektív dolog. Szerintem, nálad inkább agyban a baj...
2011. aug. 16. 12:33
 30/33 anonim ***** válasza:
Végre ki kellene próbálni, nemcsak méricskélni.
2011. aug. 16. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!