Hogy lehet megnöveszteni a péniszt?
Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés,de megmagyrázom. Merev állapotban 10 cm,ha van. Ez nagyon kevés. A leendő barátnőm meg csak kinevetne.2011. aug. 9. 10:39
11/33 anonim válasza:
komolyra fordítva: hány éves vagy?
12/33 A kérdező kommentje:
26 vagyok.
2011. aug. 9. 13:04
13/33 anonim válasza:
A nők nem a legnagyobb f...t keresik, hanem az Igazit!
14/33 A kérdező kommentje:
Na,persze.:S
2011. aug. 9. 13:24
15/33 anonim válasza:
előző vagyok. Miért nem hiszel nekem? Annyi magányos, szeretetre éhes nő van..
Rosszul esett, hogy kiperszézted a válaszomat.
46 éves nő vagyok, jobban tudom nálad, mit akarnak a nők.
Különben volt egy ilyen szeretőm, semmi gondot nem okozott neki, kifejezetten jó volt az ágyban.
Válassz kínai nőt, ott ez nagynak számít!
16/33 A kérdező kommentje:
A gond csupán az,hogy mást mond a nő,mint amit gondol. Magyarán: az ellenkezőjét mondja (vagy amit hallani akarunk)mint amit gondol.
2011. aug. 9. 13:40
17/33 anonim válasza:
ha 26 vagy akkor péniszplasztika
mennyire vagy kövér
mennyi ott a tövénél a zsír
mert lehet, hogy jóval nagyobb és csak ennyi lóg kis
18/33 A kérdező kommentje:
Semmi zsír nincs. testalkatomat tekintve olyan átlagos vagyok. Azaz se túl vékony,de nem is izmos.
2011. aug. 9. 13:49
19/33 anonim válasza:
törődj bele ,de ne plasztikáztasd mert lehet hogy nem lesz jó, a nőnek nem a hosszúság számít ha nem a minőség
20/33 anonim válasza:
Miért hiszi azt minden férfi hogy a nagy 23 centis f*sz jó valamire? Én együtt jártam egy olyan pasival akinek 21 centis volt a féltett kincse és mit ne mondjak rohadtul nem volt jó. Hátulról abszolult nem lehetett vele csinálni, mert mikor hozzáért a méhszájamhoz csillagokat láttam de nem a gyönyörtől hanem a fájdalomtól. Nagyon sokáig eleinte eléggé fájt akárhogyan is szeretkeztünk. Hú de betyár jó volt. :S Ezt akarod hogy a nő sírjon a fájdalomtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!