Tudom, hogy egyénfüggö! , de mik befolyasolhatjak egy ferfinal azt, hogy mennyire termékeny?
Figyelt kérdés
Pl.: Egy 26 éves,gyárban dolgozo,dohany és alkohol mentes,heti kb.2x forro vizben fürdö,egyébkent normalis életet élö, még gyermektelen pasinak milyen esélye van gyermek nemzésére?
A szüleinek 2gyereke van,szoval két fiu.
Remélem,nemhurrogtok le,normalis valaszokat esetleg tapasztalatokat várok,ha lehet!Legyszi ne azt irjatok,hogy "miert nem megy el spermavizsgalatra.stb..."
Ezt amugy egy 22éves/L kerdezte,aki ennek a bizonyos 26éves pasinak a boldog párja má 2 éve!
2009. ápr. 9. 15:48
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy én vagyok neki az elsö,szoval meg szüz volt.elötte csak kevesett maszturbalt.
2009. ápr. 9. 15:52
2/3 A kérdező kommentje:
Ja es altalaban estenkent egy börfotelben ücsörög a szamitogep elött...
2009. ápr. 9. 16:02
3/3 anonim válasza:
A spermiumok gyorsasága alakaja és mennyisége befolyásolja a férfi termékenyésget. Ránézve vagy neten kereszül senki sem fogja tudni megmondani, hogy mennyire termékeny. Írtad, hogy ne írják hogy a spermavizsgálatot, de sajna csak így lehet kideríteni a dolgot. Én személy szerint nagyon tartottam attól, hogy mi lesz ha a lelet azt mondja: gond van. Azt hiszem összedőlt volna velem a világ. Mégis megcsináltattam, nem volt semmi gond, sőt az önbizalmam is több lett. :) 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!