Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normalis? (boven lent)

Ez normalis? (boven lent)

Figyelt kérdés

Bocsi az ekezetekert nem Magyarorszagon Lakom.

Maszturbalaskor altalaban egy csepp ondo jon. De ma nem volt otthon senki es maszturbaltam megint csak egy csep jott de utanna megegyszer csinaltam mivel allt a cerka es kemeny feher ondo jott annyi hogy elazott harom zsepi. Miert volt ez? Meg nem volt ejszakai magomlesem.

14/F

2011. aug. 4. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
kanos vagy.
2011. aug. 4. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Lehet ha az vagyok :D

Am eszmbe sincs 14 eves letemre sexelni, sot 17-18 eves koromig varok vele...Mint eggyes kortarsaim -.-""

2011. aug. 4. 14:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtan: *nem ugy mint
2011. aug. 4. 14:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Normal valasz is johet. Ha nem tul nagy keres?
2011. aug. 5. 13:18
 5/10 chuckyhawk ***** válasza:

jeeee.az első normális magömlésed!Ne szarj be.

Most már valószínű ilyen is lesz,úgyhogy szokj át a nagy tekercs kéztörlőre a zsepi helyett!

2011. aug. 5. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
chuckyhawk jól mondja, ami eddig jött ki cseppekben azt előváladéknak hívják, az ondó ami most jött neked először ezek szerint, az a fehér cumó, am az is lehet átlátszó ha a szervezeted nem termelt eleget mert pl: egy nap 3x, 4x vered és akkor már nem mindig "tejfehér".Készülj fel hogy ragad, és ha megszárad akkor kaparhatod róla és a textíliákból nem nagyon jön ki csak ha azonnal kitisztítod, azt mondják a szénsavas víz beválik, bár nekem sima vízzel is mindig kijön.
2011. aug. 6. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

chuckyhawk jól mondja, ami eddig jött ki cseppekben azt előváladéknak hívják, az ondó ami most jött neked először ezek szerint, az a fehér cumó, am az is lehet átlátszó ha a szervezeted nem termelt eleget mert pl: egy nap 3x, 4x vered és akkor már nem mindig "tejfehér".Készülj fel hogy ragad, és ha megszárad akkor kaparhatod róla és a textíliákból nem nagyon jön ki csak ha azonnal kitisztítod, azt mondják a szénsavas víz beválik, bár nekem sima vízzel is mindig kijön.

komolyan előző akkora hülyeségeket írt:

ragad, ez igaz

- ki lehet mosni, mosógép simán kimossa ha telemegy cuccal mondjuk a gatyád

- napi 3-4-gyel nem lehet kifogyni, annyit recskázz, amennyi jól esik, érezni fogod amikor már elég

ha nem szárazon csinálod, hanem vmilyen sikosítóval (pl. testápoló) akkor később kezd le fájni a farkad 8kevésbé dörzsölődik ki)

- teljesen tejfehér cumó sosincs max a probnófilmekben, a ejakulációd nagy része az ondóhólyag és a prosztata váladéka, és az nem fehér

2011. aug. 11. 10:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Am nem verem napi 3x, most az 1x probaltam hogy mien 2x. am kosz a valaszokat.
2011. aug. 12. 07:55
 9/10 anonim válasza:
hát izéé... először kevés ideig maszturbáltál és előváladék jött .. majd mikor orgazmusod lett jött az ondo
2011. aug. 17. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:

#7!

a textíliák alatt nyilván olyan dolgokat értettem amit nem rakhatsz a mosógépbe, matrac, kanapé, ágy ,fedő anyagokat-.-

az állagról való vita meg felesleges mert mindenki különböző ahogy az is, hogy mennyit termel egyesek szervezete...

2013. jún. 20. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!