Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez a péniszemen?

Mi lehet ez a péniszemen?

Figyelt kérdés
A péniszemen(hímvesszőn és a zacskón is, kicsi a makk peremén is) körülbelül 2-3 éve megjelentek ezek a kemény fehér pattanás szerű apró pontok, nem birom kinyomni, próbáltam de nagyon fáj, egyébként nem fáj egyáltalán, ugyanugy tudok szexuális életet élni.
2011. júl. 30. 00:20
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:55

basszus én is 15 vok és szerintem nekem is ilyenem van :SS

ha felhúzom a fitymám a makk alján vannak ilyen kis fehér pöttyök. te jóég ettől kajak rákosak is lehetünk? :ooo ááá

énse tom hogy mondjam el a szüleimnek

2011. júl. 30. 01:06
 12/33 anonim válasza:
100%

Miért ijesztgetitek itt szerencsétlen gyereket HPV-vel, meg hasonlókkal?

Ezek valószínűleg sima egyszerű faggyúmirigyek, nekem is vannak bár kisebbek, de nem ártanak, nem zavarnak, nem fájnak, tehát nem akadályoznak semmiben, maximum esztétikai okból zavarhatnak.

Nem kell aggódni nem egyedi eset, sőt...

Eltávolítani meg lehet próbálni Canestennel, meg más hasonló krémekkel, illetve hallottam egy lézeres műtétről, ami 100%-ig biztosan eltávolítja őket, ha nagyon izgatna a dolog.

Mindenesetre nézesd meg dokival, abból nagy gond nem lehet!:)

2011. júl. 30. 01:12
 13/33 anonim válasza:

00:55 és 01:06

Ti pedig szüzek vagytok gondolom, úgyhogy 99%, hogy csak sima faggyúmirigyek, ártalmatlanok...:)

Előző voltam.

2011. júl. 30. 01:13
 14/33 anonim válasza:

előző vagyok

uu köszönöm most megnyugtattál :) szóval nem kell félni, nem lehet bajom tőle? élhetek szexuális életet meg minden?

2011. júl. 30. 01:14
 15/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen azért most megnyugodtam de ez a faggyú vagy mi mitől van???Amúgy meg nekem is csak akkor látszódik ha felhúzom a bőrt.
2011. júl. 30. 01:19
 16/33 anonim ***** válasza:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad. Úgy néz ki akkor hogy mi egy cipőben járunk.Neked is csúnya?:S
2011. júl. 30. 01:21
 17/33 anonim válasza:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad: annyira nem vészes csak ilyen kis fehér érdes pöttyök a makk alján.. egyébként írtam privat e-mailt, nézd meg!
2011. júl. 30. 01:24
 18/33 anonim ***** válasza:
ORVOS!!!! NE RAGASZGASSÁTOK RÁ SENKIRE!!!
2011. júl. 30. 01:24
 19/33 anonim ***** válasza:
Most kajak egymás fszáról beszélgettek? Ilyen szarok az enyémen is voltak pár éve sok, ma már nem igazán van, vagy ha mégis, csak elvétve. Nem hinném, hogy vírus lenne vagy bármi ilyen dolog, mint amiket itt összehordtak. Kb 12 éves korom óta tapasztalom, amióta a faszom verem, és soha nem okozott még gondot. Biztos vagyok benne, hogy ezek SEMMIT sem jelentenek...
2011. júl. 30. 01:26
 20/33 anonim válasza:
Persze élhettek szexuális életet, de nézzetek utána a google-n, ha esetleg nekem nem hisztek, elég, ha annyit beírtok, hogy "fehér pöttyök a nemi szerven" és ugyanezt fogjátok olvasni. :)
2011. júl. 30. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!