Mikor kezdjem el? Kell már?
Figyelt kérdés
Mikor kezdjek el borotválkozni odalent? Már 3cm megvan. (természetesen szeméremszőrzetre gondoltam)
És a s*gg szőr?
15/F
2011. júl. 26. 18:44
11/13 anonim válasza:
@ 12:30
Annyira nem rossz a hónaljban, mint lenn a szeméremdombon. De még a Leukoplast sem volt rossz lenn, csak az megint másmilyen. De a kipattogzás az tényleg xar volt, és eddig úgy tudtam, hogy az akkor fordul6 elő, ha a szőrt a növésirányával ellentétes irányba borotválod le...
Mindenesetre nekem bőven elég volt egy alkalom is. Nekem jobb szőrösen odalenn, csak kíváncsi voltam.
Üdv: EE
12/13 anonim válasza:
*Annyira nem rossz hónaljban GYANTÁZNI, mint lenn... (ez kimaradt.. :-s )
13/13 anonim válasza:
Volt valakinek egy válasza EE után, hogy a növés iránnyal megegyezően vágja. Ez jó is,de akkor egy kis szór még mindig megmarad.. Ajánlom, hogy először felülről le, majd oldal irányba vágd. Felfelé sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!