Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 évesen csak 8 cm a péniszem...

14 évesen csak 8 cm a péniszem! Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom és hogy még fog nőni, de valamiért aggódom! Nem túl kicsi ez a méret? Többi adat lent.

Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban 3cm, erekció közben 8cm. Mellesleg annyira görbe, hogy úgy néz ki amikor feláll mintha nyugalmiba lenne, csak annyi különbséggel, hogy ugye kemény és egy centit eltávolodik a heréimtől. Vastagsága se nagy, kerülete 7 cm. Szerintem ez már nem normális. Van okom az aggódásra?
2011. júl. 21. 00:51
1 2 3
 21/24 Pussyhunter001 válasza:
0%
nem fog már nölni a faszod ilyen kicsi marad :( hát sajnálom a lányok kifognak röhögni és mindenki tudja majd h kicsi a farkad és annyira szekálnak majd h öngyilkos leszel :S volt már ilyen ... 20/Á
2015. ápr. 7. 14:13
 22/24 anonim válasza:

ehh figyeljetek már

én 172-173 cm-en vagyok szóval sok pénzem lesz, jobban bírom a melót stb-t, meg jobban teljesítek az ágyba mint ti, és nagyobb pénisszel :D 14/f

2015. szept. 26. 23:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Na? Boldogultál az életben?
2021. aug. 4. 23:32
 24/24 anonim válasza:
58%
14 évesen még csak pisilsz vele. Nem számít hogy 14 évesen mekkora. 15-16 éves korodban kezd majd el jelentősen nőlni. Nem kell félni. És egyáltalán nem baj hogy foglalkozol ezzel a témával.
2022. jan. 31. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!