14 évesen csak 8 cm a péniszem! Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom és hogy még fog nőni, de valamiért aggódom! Nem túl kicsi ez a méret? Többi adat lent.
Na van olyan hogy vérpénisz ami azt jelenti lankadt állapotban igen kicsi ha feláll akkor meg többszörösére nöhet.pl. 3 cm egy felnőttnek és ha áll akkor meg 15 cm lesz belőlet.(mivel 14 éves vagy csak még fog nőni a péniszed,most még nem baj hogy nem túl nagy,lehet vérpéniszed van.)
Van a húspénisz ami azt jelenti hogy lankadtan is egész nagy és állva pár cm-t nő pl 10-12 cm lankadtan és +4 cm-t nő.
Az hogy most még nem nagy,és nem vastag az nem valami betegség,az bőven a normális határban van.Azzal nincs baj,a nagy fokú görbeségre nem tudok mit mondani,simán menj el a gyerekorvosodhoz egyedül és neki megmutathatod akár,ha ennyire zavar.
Mindenkinek kicsit görbe,így nem tudom nem te látod e rosszul,nem te túlzod el.
De nem is mindenkinek lesz nagy pénisze.
nem olyan kicsi ez,normális méret meg a legtöbb 13-14 évesnek nem is olyan nagy mint ahogy mondják,sokaknak még a tiédnél is kisebb többen is írták,vagy kb. 8-12 cm,ez tök normális,a tiéd kicsit később fog majd megnőni ilyen egyszerű.Valaki nálad kicsit idősebb és még sem nagy neki,nem mindenkinek lesz nagy.De van aki a te korodban meg még nem is szőrősődik,akkora mint egy kisgyerek az csak annyit jelent hogy későn érő,kicsit később fog fejlődni.
Nyugi fog az még nőni.
én 18 vagyok és ~13 cm. és akkor? menjek ezért a folyónak?! xD
Ez legyen a legkisebb problémád. Fel a fejjel. :D
Nyugi nekem is akkora volt 13 éves koromban most 15 vagyok és 16,5 cm-s. Az nem baj ha görbe nekem is (felfele)
ettől vagyunk egyediek hogy mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!