Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azt hogyan lehet megállapítani...

Azt hogyan lehet megállapítani otthon (! ), hogy fitymaszűkületem van-e?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 11:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Akkor kezd el mielőtt otthon húzkodni és ha pár hónap alatt sincs jelentős javulás menj urologushoz vele.
2011. júl. 17. 13:17
 12/25 A kérdező kommentje:
nem
2011. júl. 17. 15:19
 13/25 A kérdező kommentje:
nem, de akkor csak lankadt volt
2011. júl. 17. 15:20
 14/25 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a válaszokat mindenkitől
2011. júl. 17. 15:27
 15/25 A kérdező kommentje:

mi a véleményetek erről?

"Amíg nem okoz panaszt , addig a

fitymaszűkülettel nem kell semmi mást

tenni, mint megfelelően tisztán tartani a

makkot. Panasz esetén a fitymaszűkületet

műtéti eljárással korrigálják, a fityma teljes

vagy részleges eltávolításával. Kismértékű

fitymaszűkület esetén gyakran csak a

fityma szélének a bemetszése történik

néhány helyen. Az elhanyagolt, kezeletlen

fitymaszűkület következtében nagyobb

eséllyel alakulhat ki péniszrák."

2011. júl. 17. 16:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Én már nemegyszer láttam/vizsgáltam is ilyet, amelyről több topikban is részletesebben leírom tapasztalataimat. Volt olyan is köztük, aki több mint 12 évig nem nyúlt hozzá a saját fitymájához a szűkülete és a belső félelme miatt, (gyerekkorában uis feltépték neki, de az számára kínszenvedés volt, emiatt a későbbiekben félt hozzányúlni és hátrahúzni a fitymát), és amikor hátrahúztam neki egy vizsgálat során, annak a szmegmatengernek a látványra és szaglásra gyakorolt hatásait nem kívánom senkinek. >>:<8

Viszont rákosnak nem tűnt.

Részletesebben az imént említettekről, és a felgyülemlett szmegma hatásairól itt írok:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Hogy most a te problémád milyen mértékű, és hogy milyen megoldás lenne rá az ideális, azt itt neked senki nem fogja tudni megmondani. Azt viszont tudnod kell, hogy nem is biztos, hogy fitymaszűkületről van szó. Le7, hogy csak RÖVID a fitymaFÉKed. Igaz, ennyiből ezt elég nehéz kideríteni, azonban árulkodó jel erről az egyik kommentedben...

"lankadtan a 'csíkig' lemegy"

_ Ha az a csík a te fitymaféked akar lenni, amely a húgycsöved nyílásának ajkaiból indul ki előrefelé a fitymádba olvadva, és egy húrszerű bőrdarabot képez, amely feszül,ha hátrafeszíted a fitymád közben húzzal lefelé a futásának irányába(előre) a makkod is, akár mereven, akár petyhüdten is, és emiatt nem bukkan ki a makk pereme a fitymád hátsó részén, akkor az nagy vszséggel rövid, és ambuláns beavatkozással át kell vágni.

Azonban ha a fityma MEREV hátrahúzásakor amikor hátrahúzod, megjelenik egy felismer7ő gyűrű, ami szorít, így homokóraüvegszerűen behorpasztja a péniszed testét vagy akár a makkodat, emiatt nem, vagy csak nehezen megy hátra a fitymád, az már inkább FITYMASZŰKÜLET.

Szerintem nincs pontos képed arról, hogy mi le7, éppen ezért linkelnék neked egy oldalt, amelyben az első topikban pontosan be tudod azonosítani, mi is a bajod, a 3.-ban viszont képek is vannak arról, hogy micsoda mit okoz!? Ott a megoldásokat is részletesen leírtam... Aki szűkületes annak valóban érdemes megnézni.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Ha kérdésed van,... csak rajta! :-)

De előbb ALAPOSAN NÉZD MEG a belinkelt topikokat, mert ott PONTOS válasz van.

Üdv: EE

2011. júl. 17. 17:22
 17/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, utánanézek
2011. júl. 17. 19:56
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a lényeg hogy azért nézesd meg egy orvossal biztonság kedvéért,minnél tovább hallogatja valaki annál rosszabbá válhat.Lehet még nem olyan komoly de ha vársz ki tudja mi lesz.
2011. júl. 18. 18:54
 19/25 A kérdező kommentje:
oké, (majd) megnézetem...
2011. júl. 18. 19:03
 20/25 anonim ***** válasza:
80%

nekem is volt fitymaszűkületem és imádtam....

lankadtan hátratudtam huzni...

állva már nehezen de hátrament és idő volt mire visszament a helyére....sokszor féltem miatta hogy mi lessz majd ha szexelek és nem megy majd meg ienek....

ha hátra tudtam huzni álló állapotban akkor meg is dagadt a makkom....

és amikor elvesztettem a szüzességem akkor azt mondta a csaj h még senki nem töltötte ki ennyire...egy 3-4 hónapig sztár voltam a koliban...nagyon tetszett a csajoknak és igy nekem is...de sajnos a szextől ami a fitymaszűkület szempontjából tornának is nevezhető, elmúlt...pedig nagyon szerettem....szivesen lennék a helyedben....ne aggódj...az akciókban bejáródik....

2011. júl. 18. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!