Azt hogyan lehet megállapítani otthon (! ), hogy fitymaszűkületem van-e?
@ 19:30-as,... TE AZTÁN NEM VAGY SEMMI! :-D
Még sosem találkoztam senki olyannal, akinek ennyire bejött volna a fitymaszűkület! :-o (olyanon kívül, aki azért örült neki, mert így az útjába sodort engem a Sors.) :-D
Megkérdez7M, hogy...
_ Hány éves vagy?
_ Mikor jöttél rá arra, hogy fimózisos vagy, ill.
_ Meddig volt fimózisod?
_ Előzményként rövid fék, letapadás nem volt?
_ Ha mint ahogyan azt a hszsodban is említed.. "ha hátra tudtam huzni álló állapotban akkor meg is dagadt a makkom.... " vagyis... parafimotikus volt, akkor hogyan voltál képes szexelni, ill. azt élvezni? Hogy élted te ezt meg? S:-s
@ KÉRDEZŐ
Csak egy baráti jótanács: ˙˙ Te meg ha meg akarod nézetni, akkor NE "MAJD" nézesd meg, HANEM MIHAMARABB! :-o
Úgy glom, neked is érdeked az, hogy a problémád minél hamarabb megoldódjon,... nem? :-) Akkor minek halogatod?
(Mihamarabbi=) Megoldást vagy (halogatást=) kifogást keresel? S:-?
Ha segítségre lenne szükséged, akkor szólj bátran! :-o Ha pedig úgy érzed, tudnék neked segíteni, akkor meg >>privizz rám! A topikokat is azért linkeltem be neked, mert azt feltételeztem, hogy neked most már ez fontos, hogy végre megoldást találj! De ha csak húzod-halogatod, akkor nem vagyok erről meggyőződve, hiába minden jószándékú segítség. dO.ob
Üdv: EE
naah....
nekem kis korom óta...vagyis mióta elősször felállt...vágtam h valami nem okés...
nem tom mi az h fimòzis....de ugy vettem észre h egyszer fürdés közben visszahuzva hagytam vhogy a fitymám és mire észrevettem addigra félig állt és nem tudtam ráhuzni a makkomra a fitmám mert annyira megdagadt...nagynehezen visszahuztam de nagyon megijedtem...
azután gondoltam h dokihoz kellene menni de nem mentem mert lankadtan vissza tudtam huzni és nem is tapadt le soha....
aztán 16 éves voltam mikor elősször szexeltem...mikor beleült a csaj akkor éreztem h dagad a makkom és gyorsan kimentem wcre h pisilnem kell és megint csak nehezen a makkomra huztam a fitymám...gondolkodtam h mit mondjak a csajnak h ne kelljen szexelni mert nem akartam h megint ugy megdagadjon...aztán gondoltam csak megpróbálom a szexet mert ne legyek már ratyi........
aztán belevágtam...éreztem h megdagadt de gondoltam majd a végén megint visszaszenvedem a fitymám de addig jól érzem magam...nem nagyon zavart mert nem fájt csak feszült..de acsaj visongatása teljesen elterelte a figyelmem....sztem amikor elmentem akk nem nagyon jöhetett ki belőlem ondó mert annyira meg volt dagadva...
lassan óvatosan rendbetettem magam és azután mondta a csaj h még nem töltötte igy ki senki....és h nagyon jó volt...aztán ugy gondoltam h megéri mindig visszarakni szex után a fitymám ha ennyire dicsérnek miatta....:-)
aztán elterjedt rólam.ez a hir..és a szüzességem elvesztését követő egy hónapban 3 csajjal kavargattam...:-)
utánna a 4-5-ik hónapban észrevettem h egyre könnyebben teszem vissza a makksapkát.....sajnos..:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!