Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van. Mit...

Fitymaszűkületem van. Mit tegyek elllene?

Figyelt kérdés
nem akarok műtétre menni.... valami krém van rá? ha van pls írjátok le a nevét ha tudjátok..thx
2011. júl. 16. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?Merven és lankadtan mennyire tudod hátrahúzni a bőrt és az feszül vagy fáj és mennyire?

Ezekre válaszolj,hogy értéklehetőbb választ tudjanak adni.

De ha enyhe a szükület,egész jól hátratudod húzni és csak feszül,vagy kicsit fáj,akkor fürdéskor meleg vízben húzogatni kell merev állapotban is,de nem túlerőltetve,csak lazán,óvatosan és hetek,vagy pár hónap alatt lazulni fog a bőr.De minden nap csinálni kell

2011. júl. 17. 12:40
 2/4 anonim válasza:
Nekem is volt egy kicsi szukuletem, de minden nap huzogadtam meleg vizbe, meg tedtem ra kez kremet(nem ajalnom, de nekem bevalt), es mostmar teljesen ki van lazulva.
2011. júl. 18. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a műtét a gáz, hanem a nagyműtét. A teljes körülmetélés... nekem azt csinálták és az tényleg gáz. De egy bemetszés vagy egy részleges metélés, vagy plasztika, az nem gáz. Normális doki kell, csak nem a sarki SZTK-ban fogod megtalálni...
2011. aug. 1. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

A teljes metélés tényleg nagyon barbár dolog :(

Én is tudom, tapasztalat... csak a hátrányát éreztem mindig is :(

2011. aug. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!