Fitymaszűkületem van ami oly mértékű. (alább)?
Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van ami olyan mértékű, hogy nyugalmi állapotban sem tudom hátrahúzni teljesen. Pontosabban egy éve sikerült, de beszorult a makk mögé és kegyetlen nehezen tudtam csak visszaakasztani. Szóval azóta nem próbálkozok, nehogy elszirítsa a makkot. Ez miatt nem tudom a fityma alatt tisztítani. Meg akarom műtetni, viszont csak annyit engedek vágni, hogy mosni tudjam rendesen, nem akarok körülmetélést semmiképpen. Ha az orvosnak elmondom, hogy csak a rövid fékemet vágja, plusz egy bemetszést csináljon hogy ne szoruljon a fityma akkor köteles nem átvágni szószerint, és fityma nélkül ballagkjak haza? Azt tudom hogy az orvosok seperc alatt körülmetélnek, de ha nekem kikötéseim vannak akkor mit szolnak hozzá szerintetek? A kecskeméti kórházban lenne a műtét amúgy. Ja és 32 éves vagyok, de mostmár nincs tovább, elhatároztam hogy megműtetem. Viszont, ha ki*asznak velem akkor nem is tudom mi lesz. Nem akarok elcseszett farokkal az imotenciát súrolva éldegélni tovább!2011. júl. 13. 18:41
11/12 anonim válasza:
Mi bajod az utolsóval? Szerintem helyénvaló a kérdése... 32 évesen... hát érted
12/12 anonim válasza:
Na sikerült valamit ezügyben lépni?Ha igen jól vagy már remélem egészségügyileg.Igen ítélkezni a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!