Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van velem? (többi lent)

Mi van velem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok, és már egy ideje együtt vagyok egy lánnyal. Amikor szexre került a sor egyszerűen csődöt mondtam. Nagyon kétségbe vagyok esve magam miatt is, illetve amiatt is, hogy nem szeretném elveszíteni ezt a lányt, pedig most szégyenemben a szemébe nem tudok nézni.

Tudtok valami tanácsot adni, hogy mit csináljak, vagy forduljak egyből orvoshoz?

2011. júl. 13. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Hányszor mondtál csődött eddig?
2011. júl. 13. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:
2szer
2011. júl. 13. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg.Szerintem nem lesz semmi gond,csak egy kicsit feszült vagy.Engedd el magad és jön minden magától.Sok sikert!
2011. júl. 13. 21:30
 4/8 anonim válasza:
had kérdezzem meg mit értetek ti ez alatt hogy "csődöt mondtam"?
2011. júl. 13. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem állt fel neki, vagy esetleg mellé nyúlt(remélem ezt már nem kell magyarázni). De ez mondjuk tényleg hasznos infó volna a válaszadáshoz ;)
2011. júl. 15. 00:55
 6/8 A kérdező kommentje:
igen, az volt a problémám, hogy nem volt erekcióm...
2011. júl. 15. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Az orvos veled nem fog tudni mit csinálni, max felír valami antidepresszánst, de az gyógyszer, te pedig még fiatal vagy!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi topikot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Itt a kérdezőnek a fitymaszűkülete mellett hasonló zavara van ((4.)-es pont), mint ami neked van, ugyanis az hosszú válasz adójától már több helyen is olvastam, hogy összefüggést vél felfedezni a magömlés koraisága, és a merevedési csőd között. A lap alján vannak linkek, amiken keresztül találhatsz további megoldásokhoz vezető linkeket is, de szerintem maga a válaszíró is tudhat valamit. Talán, ha megkéred, neked is segíthet.

2011. júl. 19. 04:44
 8/8 Tri-nna válasza:

figyiii....2 alkalom még nem olyan sok:)

várjmég vele és ha ez töbször elő fordulna akkor keres fel egy orvost!!

2011. júl. 21. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!