Mi van velem? (többi lent)
Fiatal srác vagyok, és már egy ideje együtt vagyok egy lánnyal. Amikor szexre került a sor egyszerűen csődöt mondtam. Nagyon kétségbe vagyok esve magam miatt is, illetve amiatt is, hogy nem szeretném elveszíteni ezt a lányt, pedig most szégyenemben a szemébe nem tudok nézni.
Tudtok valami tanácsot adni, hogy mit csináljak, vagy forduljak egyből orvoshoz?
Az orvos veled nem fog tudni mit csinálni, max felír valami antidepresszánst, de az gyógyszer, te pedig még fiatal vagy!
Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi topikot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Itt a kérdezőnek a fitymaszűkülete mellett hasonló zavara van ((4.)-es pont), mint ami neked van, ugyanis az hosszú válasz adójától már több helyen is olvastam, hogy összefüggést vél felfedezni a magömlés koraisága, és a merevedési csőd között. A lap alján vannak linkek, amiken keresztül találhatsz további megoldásokhoz vezető linkeket is, de szerintem maga a válaszíró is tudhat valamit. Talán, ha megkéred, neked is segíthet.
figyiii....2 alkalom még nem olyan sok:)
várjmég vele és ha ez töbször elő fordulna akkor keres fel egy orvost!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!