12/F vagyok és ha elore a fitymam egy olyan kis bőrkarika van a peniszemen ez baj?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:21
21/27 anonim válasza:
menj le vele dokihoz
ne félj, nem fogja levágni :)
22/27 A kérdező kommentje:
és akkor ezt hogy álitsam be otthon?
2009. ápr. 8. 14:29
23/27 anonim válasza:
Ja értem már hogy mi van, biztos túl rövid a fitymafék, és azért húzza le a makkot.
24/27 A kérdező kommentje:
ahogy olvasgatam ez relatív fitymaszűkület lehet. nem??
2009. ápr. 15. 14:32
25/27 anonim válasza:
Nekem is volt vmi hasonló(először azt hittem,hogy vmi bajom van),amikor elmentem az iskolaorvoshoz először elég furán nézett rám,de aztán megvizsgált,és kiderült hogy semi bajom sincs 12/F
26/27 anonim válasza:
Nincs itt baj.... nem kell kelteni a feszt... (körülmetélés stb)
27/27 anonim válasza:
Én tudom, hogy érted! A fitymafék rövid, ezért van az, hogy nem tudod mégjobban hátrahúzni a bőrt, miután már kilátszik a makkod. Nincs semmi probléma, egyébként meg olvastam, hogy ha nagyon zavaró, akkor orvosilag egy egyszerű és rövid beavatkozással a fitymafék is orvosolható, el lehet vágni, így nem állítja meg jobban, ha hátrább húzod a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!