Kik csinálják általában?
Prosztata masszázst ki csinálja? férfi vagy nő?
Meg amugy meg mikor van szükség erre?
18 vagyok És igen tudom.
Nem fognak csak kiváncsi vagyok hogy mégis kinek és kik csinálják milyen célból
Hali!
Ált. urológusok csinálják elsősorban prosztatagyulladásban szenvedőknek, vagy pedig örömlányok fizető klienseknek. De manapság egyre népszerűbb a párok (meleg és heteró) körében is egyaránt.
Az urológusok prosztatafejéssel próbálják kinyomkodni/kimasszírozni a prosztata rectalis (végbélen xtüli) nyomásos masszírozással a benne rekedt, távozásra képtelen (pangó), vagy kórokozó(k) által okozott telített, ill. akár azokat is tartalmazó váladékokat -- ha jól glom.
Uakkor egyre népszerűbb -- már nemcsak homoszexuális férfiak körében -- a párkapcsolaton belüli erotikus prosztatamasszázs. Ezt szexuális játékszerek használatával már akár már saját magadnak is meg tudd csinálni. Akik már kipróbálták/átélték az így szerzett orgazmust azt mják, hogy ez teljesen más, mint a fityma fel-le mozgatásával vagy a makk síkosítós dörzsölésével elért, bár tudomásom szerint a meleg párok ezeket így egymással kombinálva csinálják. Az örömlányok, nemi partnerek pedig vagy kézzel, vagy erotikus játékszerekkel ingerlik férfipartnerük ún. "A-pontját".
((Csak a csajoknál hívják ezt G (Grafenberg)-pontnak. A férfiaknál ennek a prosztata alatti zónának a neve: A-pont. Sok infó erről nincs a neten, én is "a szexológia kanadai származású koponyájától", Sue Johansontól tudom ezt, aki éveken át vezette a "Talk Sex" (Szexbeszéd) c. műsorát, amely itt nálunk a Zone Club-on lát6ó rendszerint késői órákban. Nézz utána, számos részlet van fent a YouTube-on az ő műsorából, én is rengeteget tanultam tőle. ;-)
Van weboldala is, én most az erről szólót linkelem be:
>> [link] ))
Ha el akarod képzelni, milyen a prosztatafejés, akkor azt javaslom, üljetek össze a spanokkal, és nézzétek meg közösen a "Cool Túra" (Road Trip) c. 2000-es amerikai filmvígjátékot, röhögjétek magatokat halálra rajta, majd húzzátok, ill. szorítsátok össze a šeggeteket, amikor megnézitek az alábbi, erről szóló etűdöt...
>> http://www.youtube.com/watch?v=AZ93JG4xiwQ
Ha viszont át is akarod élni, mert mjuk ennyire kíváncsi vagy, milyen is le7 ez, akkor az itt talált pár termékek biztosan érdekelni fognak. Próbáld ki! ;-D
>> [link]
Vagy ha van, aki kap6ó arra, hogy ezt csinálja is neked, akkor meg hajrá! :-D
Mindenesetre síkosító használata erősen javasolt, és aki ezt rajtad végezné el, az használjon óvszert vagy latex-gumikesztyűt! (Feltéve, hogy nincs latex-érzékenysége(d)... dO.ob)
Sok sikert! ;-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!