Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kik csinálják általában?

Kik csinálják általában?

Figyelt kérdés

Prosztata masszázst ki csinálja? férfi vagy nő?

Meg amugy meg mikor van szükség erre?

2011. júl. 10. 01:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nő.:D Azt nem tudom mikor van erre szükség de szerintem (ez csak vélemény) amikor akarod.:) Aztán ha nem akkor meg tévedtem egyet:D
2011. júl. 10. 01:20
 2/8 A kérdező kommentje:
xDD én kajak nem tudom mikor kell XD de ha amikor akarom, huuu 3 szor is meggondolom hogy elmenjek e ... de kiváncsi vagyok milyen lehet.... xD
2011. júl. 10. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem rossz:) én sem tudom mikor kell és azt sem hogy van gyógyászati hatása is vagy csak jó:)De egyébként google nem ír róla?:P Első voltam:D
2011. júl. 10. 01:26
 4/8 A kérdező kommentje:
hááát nem volt merszem kipróbálni a googlet ...mert véletlenül megjelenik Lendvai Ildi és kiugrik a monitorból és megkérdezi, Ki akarod próbálni? BRRR
2011. júl. 10. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Prosztatamasszázs? Azt szerintem akkor szokták csinálni, ha valamiért ondót kell adni, és magától nem sikerül az embernek... mármint ha az orvosi felhasználását nézzük. A sima prosztatavizsgálat az más kérdés.
2011. júl. 10. 06:05
 6/8 anonim ***** válasza:
prosztatamasszázs....Köztudott téma, hogy a férfiaknak ott van a G ponjuk és a prosztata izgatásával akár 5x nagyobbat is élvezhetnek mint sima f.veréssel vagy sexel!Kérdező, hány éves vagy?Azt tudod, hogy a fenekedbe fognak túrkálni?
2011. júl. 10. 20:34
 7/8 A kérdező kommentje:

18 vagyok És igen tudom.

Nem fognak csak kiváncsi vagyok hogy mégis kinek és kik csinálják milyen célból

2011. júl. 10. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Ált. urológusok csinálják elsősorban prosztatagyulladásban szenvedőknek, vagy pedig örömlányok fizető klienseknek. De manapság egyre népszerűbb a párok (meleg és heteró) körében is egyaránt.

Az urológusok prosztatafejéssel próbálják kinyomkodni/kimasszírozni a prosztata rectalis (végbélen xtüli) nyomásos masszírozással a benne rekedt, távozásra képtelen (pangó), vagy kórokozó(k) által okozott telített, ill. akár azokat is tartalmazó váladékokat -- ha jól glom.

Uakkor egyre népszerűbb -- már nemcsak homoszexuális férfiak körében -- a párkapcsolaton belüli erotikus prosztatamasszázs. Ezt szexuális játékszerek használatával már akár már saját magadnak is meg tudd csinálni. Akik már kipróbálták/átélték az így szerzett orgazmust azt mják, hogy ez teljesen más, mint a fityma fel-le mozgatásával vagy a makk síkosítós dörzsölésével elért, bár tudomásom szerint a meleg párok ezeket így egymással kombinálva csinálják. Az örömlányok, nemi partnerek pedig vagy kézzel, vagy erotikus játékszerekkel ingerlik férfipartnerük ún. "A-pontját".

((Csak a csajoknál hívják ezt G (Grafenberg)-pontnak. A férfiaknál ennek a prosztata alatti zónának a neve: A-pont. Sok infó erről nincs a neten, én is "a szexológia kanadai származású koponyájától", Sue Johansontól tudom ezt, aki éveken át vezette a "Talk Sex" (Szexbeszéd) c. műsorát, amely itt nálunk a Zone Club-on lát6ó rendszerint késői órákban. Nézz utána, számos részlet van fent a YouTube-on az ő műsorából, én is rengeteget tanultam tőle. ;-)

Van weboldala is, én most az erről szólót linkelem be:

>> [link] ))

Ha el akarod képzelni, milyen a prosztatafejés, akkor azt javaslom, üljetek össze a spanokkal, és nézzétek meg közösen a "Cool Túra" (Road Trip) c. 2000-es amerikai filmvígjátékot, röhögjétek magatokat halálra rajta, majd húzzátok, ill. szorítsátok össze a šeggeteket, amikor megnézitek az alábbi, erről szóló etűdöt...

>> http://www.youtube.com/watch?v=AZ93JG4xiwQ

Ha viszont át is akarod élni, mert mjuk ennyire kíváncsi vagy, milyen is le7 ez, akkor az itt talált pár termékek biztosan érdekelni fognak. Próbáld ki! ;-D

>> [link]

Vagy ha van, aki kap6ó arra, hogy ezt csinálja is neked, akkor meg hajrá! :-D

Mindenesetre síkosító használata erősen javasolt, és aki ezt rajtad végezné el, az használjon óvszert vagy latex-gumikesztyűt! (Feltéve, hogy nincs latex-érzékenysége(d)... dO.ob)

Sok sikert! ;-D

Üdv: EE

2011. júl. 16. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!