Miért "szeretik" hanyagolni a férfiak az esti fürdést?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de egy már érett kapcsolatban azt gondolják, hogy nem olyan fontos a tisztaság, a friss alapvető ápoltság. És még csodálkoznak, hogy a feleségnek nincs kedve szexelni!
2009. márc. 27. 21:35
1/9 anonim válasza:
Én létezni nemtudnék ha már 1napot is kikellene hagynom.
Ha pl nincs melegvíz karbantartás miatt akk forralok gázon.:D
Meghát estére elfáradnak meg jófilmek mennek azt lusták felkelni..(:
17/F
2009. márc. 27. 21:39
2/9 anonim válasza:
Mert lusták, mint a dög.
amúgy meg ez az, amit soha nem fogok megérteni.
az exem ilyen volt, utált alapvetően tisztálkodni, úgy kellett a zuhany alá parancsolni.
esetleg azzal motiválhatóak, ha együtt zuhanyoztok. némelyik pasit nevelni kell, mint egy hasznontalan kölköt. csak keményen!
sok sikert
2009. márc. 27. 21:41
3/9 anonim válasza:
Nekem pont ellenkező a tapasztalatom. Minden barátom reggel/este 1-1 órát töltött a fürdőszobában, míg nekem napi kétszer fél óra is elég. Szerintem a fiúk sokkal tovább állnak a zuhany alatt, mint a lányok.
2009. márc. 28. 00:00
4/9 anonim válasza:
Ez az állandó fürdésmánia csak egy újabb hóbort. Pár évtizede még mindenki csak hetente egyszer fürdött, mert nem ért annyit az egész, hogy egy órán keresztül vizet melegítsen stb. Ennek egyébként semmi köze az egészséghez, sőt a különböző vegyszerek (szappan stb.) gyakori használata inkább árt a bőrnek.
2009. márc. 28. 08:46
5/9 anonim válasza:
Én például ha nem mozdulok ki itthonról nyáron 1 hétig akkor én addig nem is fürdök mert sokkal jobb érzés olyan mintha a hét egy nagy lenne csak a fürdés csak szétválasztja a napokat ami sokszor idegesítő és túlságosan rendszerezi az életemet főleg szünetben. F/17
2009. márc. 28. 09:13
6/9 anonim válasza:
Akkor kedves előző válaszoló, legyen inkább testszagod, és a szobádba belépve olyan szag terjengjen majd, mint egy barlangban! Gondolj már bele, a lábad közötti hogy érezheti magát? Majd ha használatra kerül a sor és előveszed, ne csodálkozz ha kidől a partnered, esetleg meghátrál majd, mert olyan szaga lesz. Ez jobb? Kétlem.. Nem tudnék úgy lefeküdni, hogy ne zuhanyozzak le, vagy fürödjek meg, a fogmosásról nem is beszélve..
17/F
2009. márc. 29. 18:43
7/9 anonim válasza:
Az előző előtti válaszoló vagyok. Mivel én rendszeresen és sokat sportolok, megszoktam a testszagot, sőt szeretem is, mert a mozgással azonosítom. Persze nem akarok a fürdés ellen agitálni, és én is fürdök majdnem minden nap. De nem esek attól se kétségbe, ha valami miatt kimarad, és nem abszolutizálnám ezt annyira, mint a kérdező vagy az előző válaszoló.
2009. márc. 29. 22:58
8/9 anonim válasza:
Esti fürdés ha kimarad az azért van, mert az ember akkor fér a géphez, és akkor nem eszik, nem iszik, és éjjel háromkor meg már nem fürdik
ellenben szex előtt az más
2009. márc. 30. 11:57
9/9 anonim válasza:
nem csak a fiúk / férfiak szeretik :D énse zuhizok minden nap, nem vagyok izzadós, még melegben v mozgás után sincs semmiféle "szagom"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!