15-16 éves fiúknak mekkora van állva és lankadtam és kb. milyen vastag? És felnőtteknek ha áll milyen vastag kb?
tényleg?:D Fogyi vagyok? nem is tudtam!
Amúgy a fitymaszűkület...az nem játék ,még enyhén sem,mert a komolyabb impotenciát okozhat
a fitymaszűkületnek a tisztálkodáshoz nem sok köze van.
többnyire születési rendellenesség, ritkább esetben nemi betegség többszöri visszatérésének következménye. de ha ráguglizol mielőtt ítélkezel kérdező, nem hozod kellemetlen helyzetbe magad
Rákérdeztem és van veleszületett szükület,az kiskorban van és van szerzett szükület is,ami meg ha elhanyagolja valaki,vagy kicsit fáj neki,mert van hogy bizonyos korban fáj,vagy érzékenyebb és ilyenkor elhanyagolják,nem mossa meg emiatt,vagy húzza rendesen hátra mert kicsit fáj,feszül és később meg rosszabb lesz és szükület alakul ki.nem csak veleszületett van,aki nem tisztálkodik,vagy észre veszi hogy kicsit feszül eleinte és nem tornáztatja,annak később baja lesz belőle.
Nem vagyok fogyi,de én odalennt csak nőgyógyásszal engedném magam megvizsgáltatni,suliorvossal biztos nem,mert semmi köze,meg azért szakorvosnál nem felszínes vizsgálat van,egyenkénti,csak alul kell levetkőzni,nem más előtt,van külön vizsgáló ahol csak az orvos van rajtad kívül jelen,mert suliba nem ez van,felszínes vizsgálat inkább,gondolj bele szükületet néznek,meg golyó leszállásását,azt azért otthon is észre lehet venniha szükületed van,de vannak olyan betegségek amiket nem néznek meg,de tapintással észelelhető és csak szakorvos veszi észre,meg valakinek csak ha merev akkor van baja és azt egy sima orvos nem veszi észre.
Az sokkal fogyibb aki nem szakemberrel vizsgáltatja magát,hanem akárkivel,aki alíg néz valamit,esetleg még mások előtt csinálja.Szerintem a szüleid is szakemberhez járnak,ahol vizsgálatkor csak orvos és jó maguk vannak jelen és nem a munkatársak előtt tapiztatja magát egy normális ember.
Az fogyi aki észreveszi hogy gond van és nem csinál semmit,kicsit fáj és akkor inkább hagyja,aztán meg sír ha már nagy a baj.Nem ítélkeztem,de igen sok esetben fitaloknál az volt a fő ok,hogy kicsit fájt,vagy csak lusta volt és elhanyagolta,nem törödött vele,azt gondota majd helyre jön.Hányszor hallani itt hát kicsit fáj,kicsit feszült inkább nem nyúltam hozzá,nem mostam csak kicsit meg hogy ne fájon,ja ez már 5 éve így van és kicsit rosszabb lett.
Szerintem semmi fogyi nincs benne,hogy azt gondolom sokkal nagyobb gond,hogy elhanyagolják a kis szükületet,amit akkor még otthon tornáztatással és kenőccsel meg lehet oldani és helyre tud magától jönni,mint az hogy kinek mekkora van és milyen vastag.
Lehet rosszul fogalmaztam,féreérthetően de erre gondoltam,hogy amint valami nem stimmt azonnal tenni kell valamit,nem éveket várni.
Ami rosszul jöhetet le az az hogy iskolaorvosnak biztos nem engedném vizsgáltatni magam,meg mások előtt sem,mert nem vagyok annyira eszetlen,hogy ne nyissam ki a szám ilyen ügyben.De ha gondom van,vagy csak ellenőriztetni akarom magam arra van megfelelő orvos számomra,szakorvos,vagy a sajátom,aki tuti biztosít négyszemközti kérdésre lehetőséget adó,akár beszélgetésre vizsgálatot.Nekem ezek meg fontosak,akárki ezért nem is jó.
De szerintem sem vicces a szükület ezt le is írtam,de csomószor hallani itt már évek óta észrevette hogy van és semmit nem csinált,csak várt.Persze hogy van aki nem tehet a szükületről sokan,de sok meg nem is csinált semmit hogy helyre hozza és nem volt annyira kis gyerek,én is ismerek ilyen srácot.
Bocs kicsit össze-vissza írtam mert itt voltak a barátnőim és csacsogtak folyton,egyégként komolyabb szoktam lenni,meg érthetőbben fogalmazni,de ha sok lányt összeeresztenek és ilyen téma merül fel,akkor megy a vihogás és kicsit visszafejlődünk.
De megsérteni nem akartam senkit,de komolyan sokszor van hogy kamaszoknál érzékenyebb a makk,meg kicsi feszülő érzés van amikor hátrahúzzák és inkább idővel nem húzzák már hátra,erről lehetet is olvasni,meg van az említett srác példaként,és később ha elhanyagolja akkor az enyhe kis feszítő érzés komolyabbá válhat,szükület is lehet belőle,meg szegma is keletkezhet ha nem mossa rendesen,ami még inkább gátolja a hátrahúzás könnyedségét.
és itt is a fiúk akik írnak,egy csomónál le volt írva hogy kezdetben nem volt olyan komoly,csak fájt és akkor inkább elhanyagolta,nem foglalkozott vele évekig aztán szépen fokozatosan rosszabb lett az egész.Persze hogy nem szégyen,de nem szabad éveket várni,szerintem a szülő ott hibás,mert kamasznak még sem moshatja meg,mert van aki meg csak játszik a fürdőkádba és valahogy kimarad a napirutinból,hogy minden nap meg is mossa,hogy el kellene azt mondani a gyereknek,ha nem tisztálkodik akkor mik fordulhatnak elő,akkor talán jobban odafigyelnének rá,meg hogy a szükületenek milyen jelei vannak és olyankor még mit lehet csinálni,ha időben akár otthon kezeli és nem az van ,hogy inkább nem törödik vele.
De nem rosszat akartam,meg ítélkezni remélem nem sértettelek meg,de szerintem fontos vele foglalkozni,odafigyelni,csak igen rosszul fejeztem ki magam.Meg a sok csacsogás miatt eléggé az írásodat meg a Daniét is féreértettem,ott is azt hittem én vagyok fogyi.Aztán elovastam újból és saját magára kérdezett rá,nem is gondoltam volna hogy azt hitte hogy a kommentemmel mindősítem,pedig nem.
Bocs mindkettőtőktől,megsérteni senkit nem akartam!
:)
egyáltalán nem sértettél meg! van igazság abban amit írtál, mármint abban a részében, hogy a szülőnek rengeteg a szerepe a dolog elkerülésében. szerintem itt csak rá kell szoktatni a gyereket pici korban, hogy mossa és kész.
DE a fitymaszűkület nem alakul ki a mosdatlanság miatt. a fent felsorolt eseteken kívül egy orvosi körökben is ismeretlen bőrbetegség okozhatja!
ha már így kitárgyaltunk mindent, van kedved ismerkedni? hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!