15-16 éves fiúknak mekkora van állva és lankadtam és kb. milyen vastag? És felnőtteknek ha áll milyen vastag kb?
Szerintem nem baj,ha nincs sok csaja valakinek,csak azt az egyet sikerüljön majd megtalálnia,ami meg nem könnyű,mert a lányok is néha tudom olyan pláza cicák,meg sok cigiző,ronda beszédű,mondjam hogy bös_zmeg stílusó,lenéző van,aki meg visszafogottabb sokszor annyira hogy nem lehet vele mit csinálni,mert annyira visszahúzodó.
De megnézem,aztám mennem kell lassan
Azért,a csajok miatt hazudoznak...mondják h egy normálsi férfi méret 22cm...stb.
Közben,akár egy 15 cm -hosszuságut betesznek neki és a csaj 5percnél tovább nembirja...
Jaés látom a te önbizalmad megvan,így kellen gondolkodni mindenkinek,én is bemerem vállalni,de élőben lehet máshogy alakulna.
ja itt is írták 15 cm az telejsen jó,normális,átlag méret.Nincs ezzel semmi baj és szeritnem attól sem kellene félnie egy 15-16 évesnek ha még nem túl nagy,nem ekkora,mert még nőhet,mert nem mindenki férfia ekkoriba még,nekem az unokaöccsém pl tök alacsony volt és utána nyúlt meg,meg fejlődőtt csak,már nagyon félt,hogy baj van vele.
Meg eleve állva lesz a lényeg,így a vérpénisszel sincs baj,ha egy csaj szereti nem az fog a leginkább számítani.Na most mennem kell.Jó éjt mindenkine,megyek fürdeni.
Te mennyi idős vagy?
A fejekben kellene rendet tenni szerintem,tudni mi igaz és mi nem,akkor nem lenne annyi tévhit,meg kompleszus.Szia:)
Jóéjt!:D
Szivesen beszélgetek még veled,élveztem a beszélgetést!:D:D
am novemberben mmultam 14.
Ezt még hozzáteszem!:D
Két pénisz típus
Nincs összefüggés a testmagasság vagy testsúly és a pénisz nagysága között. A pénisznek két típusa ismert. Az egyik a húspénisz, mely már nyugvó állapotban is egészen nagy és az erekció során csak kis mértékben növekszik meg. A másik a vérpénisz, ami izgatottság nélkül kicsi, de erekció során egészen termetes lesz. Izgatott állapotban mindkettő ugyanolyan hosszú. Ezekből következik, hogy egymás méreteit nem célszerű összehasonlítani a férfi zuhanyzóban.
A kérdező kommentje:
"Meg a lányok simán megmondják milyen a mellbőség ha megkérdik"
Ja persze, de közben hordják a szivacsbetétes melltartókat, és a push up-okat már 12-13 évesen!
A kamaszlányoknál a mell olyan, mint a fiúknál a pénisz, minig nagyobbat szeretnének, és ha lehet csalnak is!
:D
Na elárulom mért hordunk szivacs betétet jó?Szóval hideg és meleg hatására a mellbimbó áll,szóval ha nem szivacsosat hordasz akkor igen feltűnő lenne,ami azért elég kínos és kényelmetlen lenne,meg alapból nem szeretnénk ha a mellbimbó átlátszana.
De igen push-uppal csalunk,mert tök jól néz ki,de azért annyira nem hordanak push-up-ot sem,eleve látszik ki nagy és ki kis mellű.Kövérebb,dundibb lánynál nincs kis mellű,én még nem láttam.De azért hordanak a kiscsajok is melltartot,meg topot,mert azért polón keresztül is egy kislánynál is tökre átlátszana a mell formája,alakja,ha fázik még inkább,és attól hogy mondjuk 9-10 éves na ná hogy nem akarná hogy más is lássa azt.
De az nem igaz,hogy ugyanannyit foglalkozunk a mellünkkel,mint ti a fütykössel,mert a fiúk állandóan a saját méreteikkel foglalkoznak,legalábbis ott ahol én idáig jártam ez volt és állandóan hazudoztak,pl 14 éves fiúk,akik még alacsonyak is voltak és látszott (volt osztálytársakról van szó)nem azér nincs hónaj szőre ,mert borotválja,hanem mert fejlettlen még 18 cm-ket hazdutak,mi meg csak nevettünk,mert a fürdőgatya is amikor rájuk tapadtad vicces volt értitek?
Nem bántani akarom őket,de a méret és a magasságot is így értettem,hogy nálunk is akik alacsonyak voltak fiúk általánosban,azok később fejlődtek,meg amikor mentünk úsziba közösen hát látszott hogy igen kicsi fityeg ott,meleg vízes medencében voltunk,nem a hidegtől ment össze,meg mielőtt bementek akkor sem volt ott semmi,de mondom eleve elég csupaszak voltak,de a nagyobb fiúk meg nem,ott azért látszott a különbség,de ők meg nem is nyomtak ilyen hülye mekkora van szövegeket le.Senki nem foglalkozott volna ezzel,de állandóan ezt a marhaságot nyomták egymás között meg,nekünk is hogy mekkora van.:)
Komlyan fárasztó volt,de nagyon!
Azért csajok nem ilyen nyíltan,meg állandóan erről beszélnek.Persze mindenki tökéletes és szép testet szeretne,de akkor is állandóan a saját nemiszervükről beszélni már kicsit sok,de középsuliba is első évben még volt ilyen a mostani osztálytársaimnál,de már agyilag érnek és már nem ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!