Körülmetélés vagy sem? (FONTOS)
nekem nem mind1... azt szeretném tudni hogy csak műtéttel vagy esetleg máshogy is lehet ellene tenni?? (merev állapotba csak egy kicsit tudom hátrahúzni)
17/f
és ha műtét az mivel/mikkel jár?
van teljes körül metélés illetve van részleges metélés is. te dönthetsz melyiket szeretnéd. az utóbbinál esély van arra hogy- ha hanyag vagy - visszaszüküljön a fityma, viszont úgy nem csonkolják le az egészet.
van fitymaplasztika is, már azzal is megtudják oldani ha jól tudom.
azt tudom ajánlani hogy menj el legalább két orvoshoz de lehet hogy jobb lenne ha háromhoz. jobb ha több véleményt hallasz. és lehet hogy az első azt mondja teljesen körül metél, a harmadik meg megoldja plasztikával és akkor marad fityma. te dönthetsz
Van fitymaplasztika akkor meg marad a fitymád az legjobb,apró vágással lazítanak a bőrőn.Akkor olyan marad a péniszed mint amilyen volt,csak egészségesen.
Van a részleges és a teljes körlmetélés,akkor levágnak egy részt vagy teljesen a fitymád,az nem valami jó.
Menj nyugodtan orvoshoz,ha egyből a metlését javasolná,kérd meg mondja el milyen lehetőségek vannak még,mert te nem szeretnéd körülmetélteni magad.Ha csak ezt javasolná és rá akarna beszélni,mond még átgondolod és menj el másik orvoshoz is,és hallgasd meg ő mit javasol.
Google-ba írd be orvostudakozó ott válaszd az orvosválaszolt és ott urologusnak is tudsz írni,aki majd válaszol neked.
Hát rutin műtűtnek számít,sok helyen műtét után pár órával lehet haza menni,plasztikánál vágnak és lazítnaka a bőrőn,jobb ha melegítő gatyát viszel,mert kicsit műtét után akármit is választasz kicsit kellemetelen a mozgás.
Ha körülmetéltesz akkor legvágják a makkot fedő bőrt,szerintem nem csináld,ne válaszd ezt ha van más megoldás is.
De most van nyár,menj el orvoshoz,egyedül is mehetsz és majd csak az orvosi beavatkozsához kell csak szülő nyilatkozat.Szóval egyedül ,a tutuk nélkül is el tudsz menni,haver,barátnő akárki mehet veled,majd kinnt megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!