Néha nehezen kapok levegőt és fáj a szívem. Mitől lehet?
Már régebb óta fáj időnként a szivem. Már voltam vele orvosnál de annyi elég is volt. nem akarok még egyszer orvoshoz menni. De már olyan is szokott lenni h elkezd feszülni a mellkasom, nehezebben kapok levegőt és szorít a szívem. Mit tudok vele csinálni?
28/F
Ja hát néha cigizek amikor eszembe jut. Majdnem minden nap fél napot idegeskedek munka miatt (mondjuk már lassan csak röhögni tudok rajta..)
amúgy kb 180cm, 72kg
Szia!
Ma én ugyanezek a tünetek miatt voltam orvosnál..
A válasz pedig: pszichés alapon van.
Te is sokat idegeskedsz, stresszes életmódot folytatsz. Ezen kell változtatni..:) de azért menj el egy orvoshoz mégegyszer..:)
ez pánik roham nekem is ezvan... Olyan érzés ez, mintha a tüdőd nem tudna elég nagyra tágulni ahhoz, hogy elegendő levegőt szívj be, vagy olyan, mintha egy párnát nyomnának az arcodba. A heves szívdobogásérzéssel együtt szinte kibírhatatlan. A legborzasztóbb, hogy ezek kéz a kézben járnak, hiszen egyik kötekezménye a másiknak.
Mellkasi fájdalom
Szorongás esetén ezt a fájdalmat az izmok görcse okozza. Többnyire nem a mellkasnál kezdődik vagy nem csak ott érezhető, és nem sugárzik semerre. A hát, a vállak, a mellkas masszírozásával néhány
perc alatt megszűntethető.
Ha nem akkor nyugodj meg!
Én 16 vagyok és nekem is ez van. Nem tudom,hogy a steressz miatt -e mivel próbálok nem foglalkozni a dolgokkal,de elég nehéz elkerülni.
Tudom régi kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!