Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mervedési zavaraim vannak!...

Mervedési zavaraim vannak! Nagyon ciki, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Mindig mindenre feláll a péniszen és alig akar lelankadni és már nagyon ciki hogy strandon napozok és mindog lászik a fürdőgatyán át hogy merev.Mit lehetne tenni hogy ne álljon mindig??Meg otthon napozok és a bátyám süt az udvaron és akkor is nagyon égő tud lenni!!

van erre valami módszer vagy valami, vagy hogyan lehetne ezt kontrollban tartani??

jahh és 13 éves vagyok és szoktam masztizni

2011. jún. 23. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát ez mondjuk attól is függhet hogy milyen gyakran csinálod. hányszor szoktad naponta?
2011. jún. 26. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:

19:38as vagyok

17 éves

2011. jún. 26. 21:15
 13/15 A kérdező kommentje:
naponta 1szer vagy 2szer szoktam
2011. jún. 27. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Valami olyan nadragot vegyél fel, amiben kevéssé feltűnő (bizonyara ujabb ruhadarabokat kell beszerezned), amugy meg ha eszreveszik, kedves dolognak tartják, ennyi.:)
2011. júl. 3. 05:01
 15/15 anonim válasza:

Szeretem ezt az oldalt... <3

:D

Legalabb tudom hogy nem vagyok egyedul ilyenekben... :3

Amugy meg ha tvt nezek es kozbe verem akkor van hogy nem tudom "ebren tartani" Mert minden gondolatom torli a tv xD :P

2015. márc. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!