Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mervedési zavaraim vannak!...

Mervedési zavaraim vannak! Nagyon ciki, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Mindig mindenre feláll a péniszen és alig akar lelankadni és már nagyon ciki hogy strandon napozok és mindog lászik a fürdőgatyán át hogy merev.Mit lehetne tenni hogy ne álljon mindig??Meg otthon napozok és a bátyám süt az udvaron és akkor is nagyon égő tud lenni!!

van erre valami módszer vagy valami, vagy hogyan lehetne ezt kontrollban tartani??

jahh és 13 éves vagyok és szoktam masztizni

2011. jún. 23. 21:02
1 2
 1/15 anonim válasza:
Kevesebbet masztizz de amúgy nem tudod megszüntetni had dolgozzanak a hormonok
2011. jún. 23. 21:04
 2/15 A kérdező kommentje:

jahh hogy ez a hormonok munkájának jele??

már másra gondoltam, így mindjárt más

2011. jún. 23. 21:07
 3/15 Silber ***** válasza:
Egy baráti jótanács: fiúként a "maszturbálás" szót használd inkább, a "maszti" nőies.
2011. jún. 23. 21:10
 4/15 A kérdező kommentje:
oké kösz
2011. jún. 23. 21:10
 5/15 A kérdező kommentje:
de amúgy ha ez is közbejátszana akkor mondom hogy nincsenek ferde hajlamaim meg semmi , tiszta vagyok :P
2011. jún. 23. 21:11
 6/15 A kérdező kommentje:
csak azért írtam mert mondtad hogy a maszti nőies
2011. jún. 23. 21:12
 7/15 A kérdező kommentje:
de most elég nehéz lenne leszokni a maszturbálásról mert már ez olyan mint az evés olyan napirende, hogyan tudnék róla leszokni vagy legalábbis egy időre???
2011. jún. 23. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:

csúnyán mondva nagyon kanos vagy.

:D

ezzel amúgy nincs semmi baj, inkább örülj neki.

van aki bármit megadna azért hogy ilyen legyen. próbáld meg elterelni a gondolataidat.

nekem régen olyan problémám volt hogyha merev állapotba került akkor utána nagyon sok ideig nem lankadt le. de

úgy mond "kinőttem". és már minden normális

2011. jún. 25. 19:38
 9/15 A kérdező kommentje:
utolsó te hány éves vagy?
2011. jún. 25. 20:16
 10/15 anonim válasza:

én 15 éves vagyok és nekem is folyton feláll mindenre.Sokáig nem tudtam ,hogy mért...

de még így is ciki nekem

2011. jún. 26. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!