Most ezzel mit tudnék kezdeni?
16 éves korom óta élek rendszeresnek mondható nemi életet (ha nincs bnőm akkor marokmarcsi.próbálom elhúzni, néha pihenek közbe..)
de korai magömlésem ez idő alatt gyakorlatilag nem változott.. ha orálisan lassan kényeztetnek bírom 10 percig, ha felizgatott állapotban berakom, jobb esetben 5 percig tolom, utána feláll megint akkor 10perc, negyed óra.. és harmadik körben fél-3/4 óra.. de szeretném ha legalább fél órát bírnám első aktusban..
nincs valami természetes növény,kapszula,kivonat.. bármi amivel el tudnám nyújtani amíg megszokom? nem merek új kapcsolatba lépni ezen dolgok miatt.. mit tudnék csinálni?!
18 éves vagyok
Ne görcsölj. meg aztán lehet, hogy később, minél több tapasztalat után már nem lesz ez így.
Basszus,én egy 20-al több vagyok,régen nekem is ment napi ötször, ma már egy is elég,és sajnos már nem mindig partner az asszony. Most is bealudt,pedig készültünk a ma estére, hát ez van. Egyébként vannak tecnikák,ha érzed hogy közel vagy szorítsd el tőbe,és többször egymás után mély levegő,ha esetleg közben egy pillanatra másra gondolsz az sem baj. Ha nagyon izgat a csaj ne nézd állandóan.Persze lehetőleg ezeket ne vegye észre,bár ha okos,úgyis tudja hogy azért csinálod,hogy neki is jó legyen.Ja és egy pózcsere is megoldhatja a dolgot, de egyébként nem kell félórán keresztül reszelni,csak ha a lány élvezi is,és nem csak játssza.
Sokszor többet érsz egy jó előjátékkal,mert mire reszelnéd már el is ment a nyelvedtől vagy az ujjadtól,utána meg nem biztos hogy örül neki ha félórán keresztül maszatolsz még.
BÁR EZ NAGYON LÁNYFÜGGŐ!
mit akarsz, amit írsz teljesen jó
látom van itt még multiorgazmusos, üdv a klubban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!