Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nembaj hogy ilyen alsógatyákat...

Nembaj hogy ilyen alsógatyákat hordok?

Figyelt kérdés
olyan boxereket hordok amik lógnak rajtam és nem tartják a heréim Kb olyan mintha nem lenne rajtam gatya. Még régen mondta urulógus hogy speciális heretartó gatya a jó de én meg olyat hordok hogy tesi órán is mindenhol himbalozik meg log. hogy ebböl késöbb nemlehet viszértagulat ? 13/F
2011. jún. 13. 20:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én is ilyeneket hordok, de még nem hallottam róla, hogy nem lenne jó.
2011. jún. 13. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Pont hogy a laza,szellős,lehetőleg pamut alsónadrágokat ajánlják az orvosok is. A feszülős,szűk túl meleg,a spermiumok azt meg nem csipázzák,azért "lógnak" a testen kivül a herék,hogy hűtsék a katonákat.
2011. jún. 13. 21:02
 3/11 A kérdező kommentje:
kösz
2011. jún. 13. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Előbb utóbb 20centire fog le lógni a golyód.Elég gáz lesz.
2011. jún. 13. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:

akkor az összes eleinknek mind viszértágulata lett volna, akik még pucéron rohangáltak a szavannákon

kérdezz meg mondjuk egy busmant, mivel polcolja a fel a heréit

szimplán szabadon lóg nekik

2011. jún. 14. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:

ergo az a természetes hogy lóg és himbálódzik (egyébként én szeretem ezt, főleg buszon tökjó :) nem az, hogy be van valami szűk helyre szorítva a combok mellé

ahol szar a laza gatya, az a bicajjozás, főleg terepen, amikor össze-vissza vered a himbálódzó golyóidat a nyereggel

2011. jún. 14. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:

"Előbb utóbb 20centire fog le lógni a golyód.Elég gáz lesz." ez f*szság

szimplán genetika ,emmyire lóg le

abba is belemehetünk hogy a lógó cuccal a csajok mi mindent tudnak kezdeni :P

2011. jún. 14. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D
2011. jún. 15. 10:50
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor a laza gatya jó nem? mert engem a feszülös nyom meg izzadok bele
2011. jún. 15. 10:50
 10/11 édua93 válasza:

A fentiekben már elhangzott, de még egyszer mondom, nehogy ettől ne tudj aludni:Jó a laza boxer, de mint ahogyan ezt szintén írták pamut, jól szellőző.

És egyet értek az egyik kommenttel:öregem, őseink nem hordtak, ilyen heretartó berendezéseket, és az evolúció során még sem nyúlt meg úgy az alsó berendezésük, hogy a nyakukba kellejen felcsapni.

Különben is, egészségtelen az, ami ilyen feszülős és össze passzírozza a heréidet..

reméljük minden aggályodat eloszlattuk.

-egy egészségügyis lány

2011. jún. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!