Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés? Szerintetek jó...

Körülmetélés? Szerintetek jó vagy rossz ötlet, ha nem indokolt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy 18 éves vagyok és nem tudom hátrahúzni. pisilni tudok, verni tudom, orvosnál még nem voltam vele. A témában teljesen tájékozatlan vagyok :S Ezért írtam ide...
2011. jún. 13. 21:33
 22/22 anonim ***** válasza:
31%

Értem.

Ha tájékozatlan vagy, azért baj, mert akkor sajnos akármit megcsinál6nak veled, ha az orvosod olyan, hogy nem a te érdeked az első! :-o

Tegnap találkoztam itt egy másik topikban egy hozzád hasonlóan ucsak 18 éves fiúval, aki úgy akart belevágni fitymaszűkületi beavatkozásba, hogy azzal sem volt tisztában, mire vállalkozik, őt azóta remél7őleg sikerül MSN-en jobb belátásra bírni. A lényeg az, hogy ne vágj bele olyanba, amiben bizonytalan vagy,... és nem legalább 2-3 hét gondolkodási időt kérsz! :-o

Az iménti kor- és sorstárs srác esetét az alábbi topikban olvas6od:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Ezt a topikot azért nézd meg, mert tanulságos. Lesz benne egy másik link is, ez:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

... ebben 3 db link van.

_ Az 1. segítségével pontosan tisztáz6od, mi a bajod!?

_ A 2-3. link, olyan topikoba irányít, amelyben MINDENT leírtam a fitymaszűkületi kezelésekreől. Az "(ILL) >>" elejű linkben illusztrációként fotókat is lát6sz a problémádról ill. azok orvosi megoldásairól.

Sztem hasznosabb, ha megnézed és részletesen elolvasod a topikokat, mert 1xűbb, ha odairányítalak, minthogy a már korábban jól leírt dolgokat újraismételjem.

Alaposan olvasd át arra kérlek, és ha bármit nem értesz, nyugodtan kérdezz akár itt, akár >>priviben,... rád van bízva. :-)

Addig ne vágj bele semmibe, amíg nem vagy biztos abban, hogy jót cselekszel magaddal! Csak így tudod garantálni magadnak azt, hogy az történik, amit TE szeretnél, és nem pedig az, amit más, mert ez a TE TESTED, A TE ÉLETED ami le kell élned a TE TESTRÉSZEDDEL, amiről dönteni készülsz. :-o

Fel a fejjel! ;-)

Üdv: EE

2011. jún. 13. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!