Körülmetélés utáni problémák?
Sziasztok 17 éves vagyok, tegnap előtt végeztek el rajtam teljes körülmetélést, fitymaszűkület miatt.
Tegnap óta folyamatosan genny jön a seb aljából, a féknél(elvágták), este 4-5 zsebkendőt áztattam el teljesen. Ez normális ?
Most eléggé megijedtem :S
rendben, mindjárt telefonálok egyet az urulógusnak.
Jó nagy hülyeség volt hallgatni ilyenekre... hogy teljes metélés legyen aztán belőle.... elmondom neked, hogy én most két és félmillió Ft-ot fogok költeni, amint összegyűjtöm és megyek egy műtétre, hogy összejöhessen az előbőr, amit szeretnék.... te meg levágatod, mert "hátha megint beszűkül" hát TE JÓ ÉG, ez azért elég kemény....
Lábadat nem vágatod le? :(
Hali!
Két dolog miatt kér7 képet a T. Nagyérdemű...
1.) ...mert nem tudják elképzelni a problémát.
2.) ...mert kíváncsiak.
Ucsak TKM-elttől már én is kaptam képet, hogy néz ki egy gennyedző metélt seb, nem vmi guszta látvány. Én nem kérek képet, ha nem akarod, viszont abból könnyebben tudnám én is átlátni a problémád súlyosságát. (Sokmindent elárul.)
Természetesen, ez íyg most azért jön ki rosszul, mert most úgy érez7ed, mintha a te megkopasztott kakasod itt a főattrakció, mi pedig csak ülünk, mint a cirkuszban, és bámulunk. Ez a te döntésed, hogy meg akarod-e mutatni vkinek, és ha igen, kinek!? Én nem szeretném úgy megnézni, hogy közben te rosszul érzed magad emiatt és feszengsz!
A TKM-műtéteddel kapcsolatosan...
Hát nézd! Ez a te bréd, a te döntésed. Neked kell leélned vele az életedet és nem nekünk.
Az én magánvéleményem az, hogy a helyedben hallgattam volna az orvosra, ill., a saját magam ösztöneire, (elvégre, ha az én farkamról van szó, akkor úgy glom,..qúrvára nem mind1...), DE! Mindenekelőtt megfelelőbben előtájékozódtam volna, mire is készülök,... ÉÉS hogyan le7ne elkerülni a visszaszűkülést!? (Uis a visszaszűkülés sokmindentől függ, de most ezt nem írom le még1x épp az imént fejeztem be egy másik topikban, belinkelem, és ha akarod, elolvasod.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Sokat dolgozom azért, hogy a fitymát érintő beavatkozásokról a legfontosabb információk -- a sok újra meg újra tökfölöslegesen ismételgetett kérdések ellenére -- eljussanak a rászorulókhoz, ehhez persze a rászorulónak keresnie kell azt. Ha már azt megtetted volna, hogy nem most írsz ki kérdést UTÁNA, ehelyett inkább előrelátóan utánanézel, van-e a kérdésedre reprezentatív információ elér7ő a neten, esetleg itt, most le7, nem is találkozunk ezen kétségbeesett kérdésed kapcsán. Mert most szenvedsz,... igaz? :-o
De az ismerősödtől a helyedben megkérdezném, hogy húzogatta-e az RKM-műtétje után, esetleg nem volt utána felrepedve a fitymája?
Ami pedig az én kérdésem hozzá, hogy ő hány éves volt, amikor a műtéte(ke)t elvégezték rajta?
Ami pedig a kérdésedet illeti...
> TETRAN kenőcs (VN)
> OXYCORT spray (55 ml) (VK!)
> Phlogosam kenőcs (VN)
> Körömvirág kenőcs (Herbária)
Papsajtfürdő (A LEGJOBB!!!) vagy Steril kamillafőzetben füröszteni, áztatni naponta 5-7x.
A fenti kenőcsökkel VASTAGON bekenni/befújni a sebet!
~-~-~-~-~-~-~-~-~
A rövidítések:
~-~-~-~-~-~-~-~-~
(VN) = VényNélküli
(VK!) = VényKöteles!
(Herbária) = a réteken, mezőkön is megterem, de szárított formában gyógynövényboltokban is kap6ó.
Az orvosodat mihamarabb és mindenképpen tájékoztasd, ha meg vagy ijedve ne bagatellizáld el a problémát (még jobban) és irány a kórház! :-o
Uakkor, ha már így említetted, szeretném elkérni
> az orvosod nevét, (aki az RKM-et javasolta neked előszöris, mert sajna több olyan orvos ismert, aki nem nézi betegei érdekét, és kapásból a TKM-re beszéli rá.)
> rendelés helyét ill. egészségügyi intézményt, ahol elér7ő...
> elér7őségét.
Mások is vannak arrafelé, akik normális orvost keresnek, ahogy te is a műtéted előtt.
Bármi kérdésed van, nyugodtan >>privizz rám! :-)
Csak türelem, kitartás, és FEL A FEJJEL! ;-)
Üdv: EE
Utolsó, nem egészen értem, miért KELLETT teljes metélés nálatok... az egészet nem értem.... de most már mindegy
Nem vigyáztál a gyerekre, az a gyanúm, rám se vigyáztak, nem is állok szóba emiatt anyámmal, ez ide torkollhat
Nem gyerekkoromban volt para ez az egész szitu a péniszemmel, hanem most, amikor felnőtt vagyok és nem tudom használni
Na mindegy
Szerintem imádkozz, hogy jó legyen neki és használható
(Tuti, hogy nem csináltál sokmindent jól, ez ordít a szövegből)
Csatlakozom az utolsóhoz! Elítélem az anyukát, aki szerint "nem volt más megoldás"
BULLSHIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!