Nem tudom megállapítani hogy fitymaszűkületem van? (többi leírás)
Hali!
Ennyiből ítélve ez rövid fitymaféknek tűnik inkább, mintsem fitymaszűkületnek. Akkor uis lenne egy gyűrűszerűség a belfitymádban, amely vmennyire esetleg szorít, főleg merev állapotban.
Mindjárt linkelek egy topikot, amelybe képeket is beillesztettem, ott meg tudod nézni szted mi a bajod.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
___ Itt az "(ILL) >>" jelzéssel előrejelölt linkre menj rá a topik elolvasása és megértése után! A lényeg, hogy kizárjuk vagy megerősítsük a fitymaszűkületet ill. a rövid féket. Mert ha előbbi, az bonyolultabb procedúra vagy megoldást igényel, míg utóbbi esetén csak 2-4 szuri a makeszba, (amit alig érzel, nem kell félni ;-) ), és átnyisszanták a fékedet, utána összeöltik.
Am. hány éves vagy?
Egyébként megint el kell mondanom, a fürdővizes tágítás NEM MINDEN ESETBEN válik be! Volt itt olyan topik is, amelybe a hozzászóló írta be, uennek 20:56-os hozzászólónak a javaslatára, hogy ő így csinálta, de csak még jobban összehegesedett tőle.
Tudom ő is jót akar, és az embereket most megint megoszt6ja a dolog, kétségeket ébreszt7 bennük a helyes irány merrelétével kapcsolatban, de mondom, nagyban függ a melegvizes módszer hatékonysága a fityma bőrének rugalmasságától, tágulásától, de még a fürdővíz szennyezettségétől is! (Ne feledjük, hogy a testünkre lerakódott kosz, izzadság ha belemegy a mikrorepedésekbe és fertőzést, gyulladásokat okoz, többet ártottunk vele, mint használtunk.) Az a baj, hogy ezt meg nem le7 előre kiszámítani, hogy "most akkor az én fitymám erre alkalmas-e"!? Ezt mindenkinek magának kellene meglátnia, de sokan még magával a szűkülettel is csak akkor szembesülnek, amikor tudat alatt elkezdik érezni, hogy vmi nem stimmel, de nem értik mi nem. Ez is egy ilyen dolog, azonban kísérletezem a fitymatágító gyakorlatok egyik olyan módszerével, amely ezt a fertőzésveszélyt kiküszöböli. Azonban jelenleg ez még kísérletezés alatt áll.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!