Hogyan kerülhetem el a körülmetélést?
Fitymaszűkületem van. Nem komoly, mert merev állapotban is hátratudom húzni a fitymát,de kissé feszül és a makk alatt felgyülemlik a bőr.
Már tettem fel egy ezzel kapcsolatos kérdést, ahol kaptam linket nem is egyet. Végig olvastam a topicokat, ahol újabb és újabb linkek voltak.
Szeretném itt megtudni hogy van-e valamilyen módszer erre vagy csak a műtét jöhet szóba? 16 és vagyok.
akkor azt hogyan lehet eltüntetni? valahogy lekell vágni nem? vagy erre van valamilyen kenőcs?
Rajtam kívűl nem volt még ilyen senkinek?
Hali!
Ha gyűrű is van, akkor az valóban fitymaszűkületnek tűnik. Azonban a fékműtét nem minden esetben elégséges, van amikor kevés sajna.
Függően attól hány éves vagy, és hogy milyen súlyosságú a szűkületed, tudnék csak vmiféle megoldást javasolni... amíg ez nem ismeretes előttem, addig sajna nem.
Milyen súlyos maga a probléma? Ezt hivatott az alábbi ezirányú Kérdéssorom kideríteni. Kitöltöd >>priviben?
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Üdv: EE
Kedves EE!
Válaszoltam privátban.
Üdv,
Többieknek köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!