Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Urológushoz kell mennem, ez...

Urológushoz kell mennem, ez lesz az első, mire számítsak?

Figyelt kérdés

A a makk alsó részen van valami fehér(nem smegma,

rendszeresen mosom) én gombára gyanakszom.

Ott a doki előtt majd előkel vennem és felhúzni neki?:O

Mit fog csinálni, mire számítsak?

Köszönöm előre is a hasznos válaszokat.

19/f

2011. jún. 6. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na? Voltál azóta urológián?
2011. jún. 18. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:

ha szükületed van nem hinném,hogy a prosztatádat néznék és felnyúlnának,eleve simán ha ezt akarnák közölheted hogy nem akarod,nem járulsz hozzá.mivel szükületed van a fitymáddal fog inkább foglalkzni.

De mi a helyzet?

2011. jún. 18. 15:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, voltam már. Egy idős bácsika volt ott, aki alig halt így hangosan kellett hozzá beszélni!

Elmondtam neki, hogy mi a problémám, majd kérte, hogy mutassam meg neki, ezt meg is tettem. Majd megkérdezte, hogy "hol látja a problémát" - az egész makkom alja fehér volt. Szóval vicces volt a kérdése.

Aztán mondta, hogy nem komoly ecsetljem 2 hétig betadine-al.

Ezt tettem is és kb 1 hét után teljesen megtisztul. Semmi más vizsgálat nem volt. Mondta, ha nem múlik el menjek vissza.

2011. jún. 19. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
De jó,gratulálok,akkor valami fertőzés,vagy valami szer válthatot ki ilyen hatást.Akkor figyelj rá jobban legközlebb.Örülök neked.
2011. jún. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!