Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak nem áll fel?

Mit csináljak nem áll fel?

Figyelt kérdés

3 napja csináltam először önkielégítést.Csak előnedv jött.És azóta nem áll fel.Bármit csinálok nem megy.

13/f

2011. jún. 1. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs baj,pihentesd és ne erőlködj,ha úgy érzed hogy recskázni kell csak akkor játsz vele,ne más miatt.A te korodban ez elfőrdulhat,nem kell betojni,nincs gond.Hol összejön és feláll,meg még előváladék is lesz,hol meg nem,ez ennyi időseknél előfordul.
2011. jún. 1. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

reggel feláll vagy sem?

ha lefekszel aludni, hasra akkor egy idő mulva feláll vagy sem?

ha elkezded simogatni, meg a zacsiddal játszol, meg a golyszlikkal akkor sincs merevedésed?

2011. jún. 2. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:

De ha egyszer már felállt és volt előváladékod az jó jel,csak lehet hogy már kényszeresen csinálod,mert utoljára nem jött össze és mivel beparázol azért nem jön össze.Szerintem semmi baj,ilyen előfordulhat,csak ne ezen járjon a fejed,hogy felálljon minden áron és akkor majd spontán módon összejön.

Ha nem maszturbálás akkor előfordul hogy feláll?pl reggel amikor felébredsz és pisilni kell?

2011. jún. 2. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak néha.4 ből 2-szer
2011. jún. 2. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
ne parázz. ilyen korban nem leszel impotens. akkor maszturbálj ha felizgulsz valamin, ne kényszerből, hogy te már pedig most akkor is ki fogod csapni
2011. jún. 6. 11:58
 6/7 anonim válasza:

ilyenkor nincs semmi baj csináld azt ha nincs kedved haggyad majd ha "kiéhezett" leszel akk majd hajrá :DDD

én nem szoktam erőltetni, te se tegyed.. :D mondjuk nekem már 11 évesen volt az előnedves játék azért nem hiszem hogy neked mást jelentene... :PP

2011. jún. 6. 14:56
 7/7 anonim válasza:
Ha többször vered ki egy nap akkor nem is fog felállni. Pihentesd hogy teremlődjön újra.
2011. jún. 6. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!