Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi? Ilyen lenne a sperma...

Ez mi? Ilyen lenne a sperma állaga?

Figyelt kérdés

Észrevettem korábban, hogy amikor önkielégítést végzek, a távozó sperma egy része, általában az utója olyan, mint lányoknál az átlátszó nagyon vékony szilikon hajgumi. Ez így elég abszurdnak hangzik, de igaz! Amikor fürdés közben maszturbálok, általában akkor jön elő, és szinte úgy kell kihúzni belőlem, mert nem jön ki teljesen. Szinte szakítani lehet, olyan rugalmasnak tűnik, nagyon ritkán vastag, többnyire vékony. Ez mitől lehet? Valami rendellenesség? Van mitől tartanom?

Köszönöm előre is a segítséget!

2009. márc. 17. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Pfuh... Ez kábé olyan, mint amikor régen vérzett kicsit gyakran az orrom, s ha nagyon erősen fújtam, akkor a vér olyan egy csomóban távozott vagy mi, amit így ki kellett húzni, s akkor elállt a vérzés... Nem hiszem, hogy a kettő között bármi közös lenne, de sztem nem kéne ilyennek lennie... Én elmennék dokihoz, s megkérdezném tőle...
2009. márc. 18. 01:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyan nekem is volt már, de ez sajnos nem oldja meg a problémámat. :D Valaki nemtudja esetleg?
2009. márc. 18. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nemááár, hogy senki.. :(
2009. márc. 22. 18:17
 4/10 anonim válasza:
Ez nem rendellenesség. Lehet, hogy gyorsan elégíted ki magad és ezért olyan rugalmas. Azért írtam hogy lehet, mert ez csak egy elképzelés, ami elég valószínű.
2009. márc. 28. 16:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ebben lehet valami.
2009. márc. 29. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy bakteriális fertőzés. Nekem is volt ilyen. ha nem voltozik egy két héten belül menj orvoshoz (urológushoz)
2010. márc. 16. 19:49
 7/10 A kérdező kommentje:

ehh, majdnem egy éve volt.. semmi probléma nincs, azóta ilyen nem fordult elő, vszeg a nagyon gyors kielégítés volt az oka.

Köszönöm.

2010. márc. 21. 23:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért ez tényleg abszurd volt... nem lehetett túl kellemes
2010. máj. 5. 21:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Inkább érdekes volt, mint kellemetlen. :)
2010. máj. 13. 17:40
 10/10 anonim válasza:

Fuuuuj

Gusztustalan vagy...

még ilyenkoris a szpetrmádal follalkozzol??

Blllee fuuuj...

2010. nov. 4. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!