Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elég régota apro kis csillagok...

Elég régota apro kis csillagokat látok sötétben vagy ha becsukom a szemem ez miért van?

Figyelt kérdés
na szoval állandoan látom őket pl lekapcsolom villanyt sotétvan akkor is látom oket vanak nagyobak kisebek aprok becsukom szemem akkor is látom őket nappal nemzavar (mondjuk ha koncentrálok akkor is látom) amugy szemuveges vagyok 2 dioptrias szemuvegem van és ha mondjuk fénybe nézek akkor beleég jobban szemembe és azt is sokáig látom még utána és ha becsukom szemem ugyanugy
2011. máj. 31. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nyugi,mindenki így llát,semmi gond :-)
2011. máj. 31. 23:23
 12/20 anonim ***** válasza:
ha mindenki így látna akkor nem lenne "tünet" akinek én mondtam csak nézett rám mint a hülyegyerekre hogy pihenjek egy kicsit, mert nem érti miről beszélek :-S
2011. máj. 31. 23:26
 13/20 A kérdező kommentje:
szerintem ez csak olyanoknál fordul elő akik szemuvegesek vagy picit roszzul látnak
2011. máj. 31. 23:28
 14/20 anonim ***** válasza:
én is látok ilyet, pedig tökéletes a szemem
2011. máj. 31. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem is már akkor is volt amikor még nem voltam szemüveges.
2011. jún. 1. 00:34
 16/20 anonim ***** válasza:
én nem vagyok szemüveges,és látok ilyeneket,viszont a jobb szememmel nem látok távolra :S
2011. jún. 1. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem lát mindenki így!Én námlátok ilyeneket és nem láttam soha ilyet.
2011. okt. 25. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Mármint pici átlátszó pöttyeket? Azokat én is látok...és idegesít sokszor...:/
2011. okt. 26. 03:39
 19/20 Geli tibi válasza:
Sziasztok! sikerült vkinek kiderítenie hogy miért van ez a villogás? :/ nekem két hete van és nagyon aggódom miatta
2014. okt. 24. 10:10
 20/20 anonim válasza:
Szerintem cska azért van mert ha 16 órahosszat látunk akkor ha sötét van és becsukod a szemed akkor valamilyen kretivitáshoz is van köze mert én tudom formálni a pontokat meg formákat rakni ki belőlük olyan mint a virtuális valóság ja meg olyan is mintha repűlnél előrre a pontok között és csak úgy elhagynád őket. Muris dolog szerintem! :) Tökéletes a látásom!
2018. márc. 24. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!