Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Barhova barmikor nézek apro...

Barhova barmikor nézek apro kis csillagokat látok amik vibrálnak ez miert van? Ez valami szembetegség?

Figyelt kérdés
:/
2011. jan. 18. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen nekem is van, de nem állandóan, hanem csak időnként. Egész kicsi korom óta (kb 25 éve) tapasztalom ezt. Egyszer olvastam valahol, hogy ezt még a magzati időből a szemben visszamaradt valamik okozzák, de az általad leírtakon kívül nem okoznak más tünetet.

Szerintem ez lehet, de nem biztos, nem vagyok doki.

2011. jan. 19. 14:54
 2/7 anonim válasza:
100%
Mérd fel mikor jönnek elő a csillagok. Nekem akkor jönnek elő ha a szemem nem kap elég vért, vitamint. (kevés táplálék dús kaja, kialvatlanság, hirtelen felkelsz az ágyból és az alacsony vérnyomás nem pumpál elég vért a szememhez és akkor csillagokat látok.) egy szó mint száz. nem megfelelő a szemednek az a mennyiségű "benzin" ami kell a működéséhez és így jelez hogy "tesóó" adjál még "benyát". :) (nekem ezért ilyen, lehet neked más az oka)
2011. jan. 19. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ezek -- a "csillagok" vagy "ezüstpapíros konfettik" (szemkáprázás) amelyek a látott kép közepétől a széle irányába szálldosnak, -- azért vannak mert az agyad egy pillanatra nem kapott elegendő mennyiségű oxigént, amit okoz6 akár alacsony vérnyomás, de vmilyen betegség is. Ha izzadsz, alig kapsz levegőt, akkor is előfordul6 akár uez, legjobban azonban egy "mesterségesen előidézett eszméletvesztésnél" sikerült ezeket rekonstruálni, amivel általában az általános iskolások szoktak 7-8. osztályos koruk felé leginkább "ökörködni".

Ez nem feltétlenül baj vagy betegség, inkább csak egy tünet, vagy jel! Ilyenkor ülj le, kérj egy pohár vizet és lassan hörpintsd fel! Amint megnyugszol utána tornássz egy kicsit, mozgasd át kezeidet-lábaidat, ezt követően ismét tudod végezni a dolgodat. HA azonban ez az egész napjában TÖBBSZÖR IS ELŐFORDUL, az már intő jel le7, ezért fordulj még aznap orvoshoz, vagy kérd ki az ügyeletes orvos véleményét, előtte mérj lázat és figyeld meg az egyéb tüneteket magadon! Várni ne várj vele, mert akármi le7, és azt jobb mihamarabb kideríteni! :-o

Üdv: EE

2011. jan. 22. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vérnyomás probléma. Több percig, legfeljebb 1óráig tart, amit közvetlen fejfájás és közérzetromlás követett nálam legalábbis. Manapság már megszűnt néha próbálkozik, de feladja :D

Ez ha évente 1-2× fordul elő nincs különösebb teendőd, ha többször végígcsinálja, akkor van = orvos.

2011. jan. 23. 19:28
 5/7 anonim válasza:
84%
nem akkor szokott ez lenni amikor nagyon kiálltok vagy hirtelen felkelek
2012. okt. 17. 16:18
 6/7 Geli tibi válasza:
100%
Szia kérdező! Meggyógyultál? mi volt a baj?
2014. okt. 24. 10:05
 7/7 karinamama válasza:
27%
Bár jó pár évvel lemaradtam, de az idő úgy sem létezik, csak az örökös most. :-) Ugyanezt az effektust éred el felerősítve, ha becsukod a szemed és erősebben rányomsz a szemgolyódra. Megfigyelheted a "MÁTRIX"-ot sőt még a vetítő pásztázó sugarát is.Gyakorlással egyre több dolgot figyelhetsz meg. De ha nem akarsz ebben hinni akkor bizonyára vashiányos vagy és káliummérgezése van az agyadnak.
2018. júl. 25. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!