Lányok, nektek melyik tetszik jobban?
Szóval lenne egy kis higiéniai kérdésem a fiatal lányokhoz.. 15-28 közöttiek legfőképp. Köszönöm. Férfiaktól nem várok választ, köszönöm előre is.
Közvélemény kutatás az egész...:)
Szóval a következő kérdésem lenen hozzátok, hogy külsőre egy pasiban nektek mi a jó?
Haj: Kopasz, tüsis, zselézett,félhosszú, hosszú(copf)?
Arc: Borostás, csupasz,szakáll.
Hónaj: Borostás, szőrös, csupasz?
Mell+ has: Szőrős, csupasz?
Intim helyet nem kérdezem, mert tudom mi ott a jó..:D
Segg: Szőrös, csupasz?
hát: szőrös, csupasz?
Köszönöm a válaszokat a hölgyeknek, lányoknak:)
F18
51%-os!
Ha nagyon szőrős akkor borotválja,ha nem annyira szőrős nem baj,úgy kell hogy beszappanozod a végbélnyílást(mert ott szokott szőrős lenni) és kicsit az egyik kezeddel széthúzod a feneked és akkor borotvával hozzá tudsz férni.Óvatosan elkezded borotválni,ajtót zárd kulcsra,ne hogy megzavarjon valaki a művelet közben aztán meg megvágod.
Nekem a tök csupasz tök nem jön be,fazoniroznon,pedoknak bejön a csupasz talán.
Szerintem is elkorcsodott a világ,de nem a nők akarnak a pasikból nőt csinálni,hanem a pasik nőiesednek el,elkezdték ez a teljes test csupaszítást,csupaszabbak mint a nők,aztán elkezdték a női színű cuccok,meg tapados ruhákat hordani,a vasalt,lányos hajakat.
Ők csinálják magukkal,egyre nőiesebbek.És igényességet keverik a nőiességgel,hisz aki ápolt igényes,lehet bármilyen szőrzete,ha ápolva van,de a tök csupasz már nem igényes,inkább lányos kissé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!