tavaly évvége felé megint előjött a bepisilés ami kb alapból is nekem 8-9 éves koromig tartott de azóta egyszer sem volt és mindig minden rendben volt, este fölkeltem ha kellett pisilnem stb... tavaly évvégén megtört a jég újra előjött pedig már elis felejtettem teljesen meg stb.. azóta már voltunk pszichologusnál az semmit sem segitett persze ingyenes volt lehet azért nem tudom, de utáltam is mert nem volt valami jófej. Most 16 éves vagyok és havonta 2 havonta 1x még mindig van. Kb másfél hónapja csináltattunk vérvétel-t meg vizelet vizsgálatot de az más miatt de kimutatta, hogy a vizeletbe baktériumos fertőzés van, lehet hogy idáig is ez volt bennem és ez okozza??? vagy ha nem nem tudom mitévő legyek gyógyítható valahogy? vagy ha még is fertőzés miatt akkor van rá gyógyszer?
előre is köszi a válaszokat
2011. máj. 31. 07:55
1/6 anonim válasza:
Kérdezzetek meg egy szakembert.Amúgy ennek pszichológiai,de idegrendszeri okai is lehetnek.Kéne egy jobb pszichológus,talán az segíthetne,de ezen kívül ennek még rengeteg oka lehet,tényleg egy szakembert kéne megkérdezni(orvos).
2011. máj. 31. 08:12
2/6 Smartguy86 válasza:
A kegel gyakorlatok végzése segíthet - lehet, hogy a záróizmok nem megfelelő működése okozza! Amúgy lehet lelki dolog is, szóval azt sem vitatom!
2011. máj. 31. 08:32
3/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszokat :) záróizmok lehetséges mert csomószór úgy van, hogy még csak egy nagyon kicsit engedtegki és utána kelek föl de van amikor föl se kelek :\ még a héten elmegyünk egy orvoshoz beszéltem anyummal
2011. máj. 31. 08:54
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem ártana egy teljes kivizsgálás sem, "hátha" mégis szervi probléma. Ha pedig a doki indokoltnak látja befektet az osztályra, (gyerekosztályra) ami inkább vmiféle nyaralásnak tűnik utólag mint kórházi tartózkodásnak, szal ne parázz.
2011. máj. 31. 11:04
5/6 anonim válasza:
Egyébként lány v. fiú vagy?
2011. máj. 31. 11:04
6/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :) hát jó lenne ha nem kéne korházba feküdni de inkább mint életem végéig ezzel nyöglődni :\
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!