A makkom alsó része és az alatta lévő bőr kipirosodott egyik napról a másikra, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem fáj meg semmi, csak amikor lehúzom kellemetlen ill. ha hozzáérek akkor is. Pár napja voltam lánnyal (tuti nem nemibeteg, nekem is ő az első és neki is én vagyok az első)
17/f
2011. máj. 30. 18:39
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kidörzsölődött de attól még lehet valami gombás nyavalyája, hogy nem volt nemi kapcsolata, amit simán elkaphattál ha nem használtál gumit, ami igen valószínű magából a kérdésből következtetve, sőt gondolom egyáltalán nem védekeztetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Valóban nem védekeztünk mivel fogamzásgátlót szed. Ha elkaptam egy gombát ahogy mondtad, mit kéne tennem?
2011. máj. 31. 07:59
3/4 anonim válasza:
Bőr és nemibeteggondozó, vagy házi gyógyászat ami nem biztos, hogy hatásos hiszen ki tudja mi okozza, a Canesten krémet mindenesetre kipróbálhatod.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, kipróbálom majd a krémet és ha nincs hatása elmegyek orvoshoz. Köszönöm a választ :)
2011. máj. 31. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!